Skocz do zawartości
KSardas

Jakie Głośniki Do Realtek 850?

Rekomendowane odpowiedzi

http://allegro.pl/item178770116_genius_sp_...ktura_wawa.html

http://allegro.pl/item179834297_glosniki_g...eleganckie.html

Skłaniałbym się do którychś z tych.

yyy... nie zakładałeś przypadkiem identycznego topicu na "La**e" ? :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Takie jak do każdej innej karty, za tą cene jakość bardzo przyzwoita >> 2564668[/snapback]

Pytanie do klima.Co byś na mjoim miejscu kupił(max 300zł).Logitech X-540 czy Modecom 5030.Co według ciebie będzie lepszym wyborem.Czy w przypadku Logitecha nie dopłacam czasem przypadkiem za marke :unsure:
Za max 300zł patrzyłbym raczej na 2.1, a nie na 5.1. Chyba że koniecznie chcesz dźwięk przestrzenny. Jeśli jednak może być 2.1 to polecam Logitech Z-3e/Z-4e. Co do wyboru między x-540 a 5030... hmmm. X-540 są nieznacznie lepsze od x-530, poza tym nie odbierają już ruskiego radia, tak jak to było w przypadku x-530 :E. Modecom'ów 5030 nie słyszałem. Czytałem na ich temat tylko recenzję. Wypadły bdb. Co byś nie wybrał z tych 2, będą grały podobnie. W tej cenie wszystkie 5.1 zagrają mniej więcej na tym samym poziomie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Za max 300zł patrzyłbym raczej na 2.1, a nie na 5.1. Chyba że koniecznie chcesz dźwięk przestrzenny. Jeśli jednak może być 2.1 to polecam Logitech Z-3e/Z-4e. Co do wyboru między x-540 a 5030... hmmm. X-540 są nieznacznie lepsze od x-530, poza tym nie odbierają już ruskiego radia, tak jak to było w przypadku x-530 :E. Modecom'ów 5030 nie słyszałem. Czytałem na ich temat tylko recenzję. Wypadły bdb. Co byś nie wybrał z tych 2, będą grały podobnie. W tej cenie wszystkie 5.1 zagrają mniej więcej na tym samym poziomie.

Zależy mi jednak na dzwięku przestrzennym,dalej mam rozkminke które wybrać,no cóż chyba będe musiał się wyvbrać do jakiegoś sklepu i dokonać porównania :) :rolleyes:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Duże kolumny nie miały by czym oddychać. Jednak taki zestawik 5.1 spokojnie się nadaje do pomieszczenia 16m2.

no to ulżyło mi :wink: :-P.A karta Creative Sound Blaster Audigy SE będzie wystarczająca do tego zestawu,wiem że nie ma ona pochlebnym opini,ale ja dużych wymagań nie mam :rolleyes: Edytowane przez naxt

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi