KSardas Opublikowano 2 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2007 Musze kupic jakies glosniczki, moja dzwiekowka to zintegrowany Realtek 850. Chcialbym cos w 2.0 badz 2.1 Prosilbym o typy w kategoriach cenowych do 70, do 90 i do 110zl, z krotkim uzasadnieniem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klima Opublikowano 5 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2007 http://allegro.pl/item178770116_genius_sp_...ktura_wawa.html http://allegro.pl/item179834297_glosniki_g...eleganckie.html Skłaniałbym się do którychś z tych. yyy... nie zakładałeś przypadkiem identycznego topicu na "La**e" ? :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Polar Opublikowano 5 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2007 Takie jak do każdej innej karty, za tą cene jakość bardzo przyzwoita >> http://allegro.pl/item182152044_super_glos...fvat_od_ss.html Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
naxt Opublikowano 5 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2007 Pytanie do klima.Co byś na mjoim miejscu kupił(max 300zł).Logitech X-540 czy Modecom 5030.Co według ciebie będzie lepszym wyborem.Czy w przypadku Logitecha nie dopłacam czasem przypadkiem za marke :unsure: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klima Opublikowano 5 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2007 Takie jak do każdej innej karty, za tą cene jakość bardzo przyzwoita >> 2564668[/snapback] Pytanie do klima.Co byś na mjoim miejscu kupił(max 300zł).Logitech X-540 czy Modecom 5030.Co według ciebie będzie lepszym wyborem.Czy w przypadku Logitecha nie dopłacam czasem przypadkiem za marke :unsure: Za max 300zł patrzyłbym raczej na 2.1, a nie na 5.1. Chyba że koniecznie chcesz dźwięk przestrzenny. Jeśli jednak może być 2.1 to polecam Logitech Z-3e/Z-4e. Co do wyboru między x-540 a 5030... hmmm. X-540 są nieznacznie lepsze od x-530, poza tym nie odbierają już ruskiego radia, tak jak to było w przypadku x-530 :E. Modecom'ów 5030 nie słyszałem. Czytałem na ich temat tylko recenzję. Wypadły bdb. Co byś nie wybrał z tych 2, będą grały podobnie. W tej cenie wszystkie 5.1 zagrają mniej więcej na tym samym poziomie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
naxt Opublikowano 5 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2007 Za max 300zł patrzyłbym raczej na 2.1, a nie na 5.1. Chyba że koniecznie chcesz dźwięk przestrzenny. Jeśli jednak może być 2.1 to polecam Logitech Z-3e/Z-4e. Co do wyboru między x-540 a 5030... hmmm. X-540 są nieznacznie lepsze od x-530, poza tym nie odbierają już ruskiego radia, tak jak to było w przypadku x-530 :E. Modecom'ów 5030 nie słyszałem. Czytałem na ich temat tylko recenzję. Wypadły bdb. Co byś nie wybrał z tych 2, będą grały podobnie. W tej cenie wszystkie 5.1 zagrają mniej więcej na tym samym poziomie.Zależy mi jednak na dzwięku przestrzennym,dalej mam rozkminke które wybrać,no cóż chyba będe musiał się wyvbrać do jakiegoś sklepu i dokonać porównania :) :rolleyes: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klima Opublikowano 5 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2007 Odsłuch to zdecydowanie najlepszy sposób wyboru. Pamiętaj tylko, że w sklepie będziesz miał zupełnie inną akustykę niż w pokoju :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
naxt Opublikowano 5 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2007 Odsłuch to zdecydowanie najlepszy sposób wyboru. Pamiętaj tylko, że w sklepie będziesz miał zupełnie inną akustykę niż w pokoju :wink:no własnie a 16m2 to nie za mało jak na zestaw 5.1 :-| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klima Opublikowano 5 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2007 no własnie a 16m2 to nie za mało jak na zestaw 5.1 :-|Duże kolumny nie miały by czym oddychać. Jednak taki zestawik 5.1 spokojnie się nadaje do pomieszczenia 16m2. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
naxt Opublikowano 5 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2007 (edytowane) Duże kolumny nie miały by czym oddychać. Jednak taki zestawik 5.1 spokojnie się nadaje do pomieszczenia 16m2.no to ulżyło mi :wink: :-P.A karta Creative Sound Blaster Audigy SE będzie wystarczająca do tego zestawu,wiem że nie ma ona pochlebnym opini,ale ja dużych wymagań nie mam :rolleyes: Edytowane 5 Kwietnia 2007 przez naxt Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klima Opublikowano 6 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2007 SE to faktycznie "rewelacja" nie jest, ale w tym przypadku będzie OK. Zmiana na Audigy 2ZS wniosłaby niewiele przy tych głośnikach. Wszystko zależy też od słuchu :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...