sylwia Opublikowano 3 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2007 mam glupi problem : zamiast t pojawia sie tb zamias n yn spacja nie dziala.. posta napisalam kopiujac litery... pomocy! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziuby Opublikowano 3 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2007 No takiego babola to jeszcze nie widziałem i słyczałem, popularny błąd to np. Z na Y i odwrotnie. Zobacz ustawienia klawiatury czy masz ustawione na polski programisty, może podepnij inną klawiature, odinstaluj sterownik i reset komputera Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 3 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2007 Klawiatury zazwyczaj tak się zachowują po zalaniu. Jeśli na pewno nie była zalana to masz zwarcie na ścieżkach klawiatury. Klawiatura do wymiany. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sylwia Opublikowano 3 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2007 Klawiatury zazwyczaj tak się zachowują po zalaniu. Jeśli na pewno nie była zalana to masz zwarcie na ścieżkach klawiatury. Klawiatura do wymiany. <ściana> siostra wróciła z uczelni i przyznała, że zalala dzisiaj klawiaturę.. i wszystko jasne ;) nie mialam kasy wiec kupilam jakies gowno za 16 zl w komputroniku..mam nadzieje, ze podziala jakis czas;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 3 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2007 Można było najpierw próbować czyścić... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...