Allen Opublikowano 20 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2003 Analizując Twoje odpowiedzi, można stwierdzić że próbowałeś przedstawić się w zbyt korzystnym świetle, w związku z tym wyniki przedstawione wyżej mogą być zniekształcone i nierzetelne yyy... co to jest ? buhahaha... hehehe 8O 8O 8O mialem podobne, cos kantuja z tymi wynikami 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kain Opublikowano 20 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2003 Hehe podobno jestem zdrów :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
??????? Opublikowano 20 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2003 dziwny ten test ????? niepodoba mi sei :D BTW strasznie dziwne pytania :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek Opublikowano 20 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2003 Test wykazał ze ni jestem uzalezniony, choc zdaza mnie się siedzieć nieco dłużej.. :) Cho od kompa to mogę być ten tego.. ;) Nie mam na mysli jakiegoś głupiego grania .. ale :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...