Rosio Opublikowano 19 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2003 na allego znalazlem aukcje z takim pakietem biurowym, ponoc jest to odpowiednik Offica z Microsoftu ale cena 8pln mnie zastanawia :? 8O , wie ktos cos o tym, czy to nie jakas sciema? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
klamot Opublikowano 19 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2003 Fajny pakiet, nie do końca kompatybilny z MS Office ale jest alternatywą dla kilkunastu tys. zł. W ostatnim Niezbedniku Komputer Świat (kupiłem dzisiaj) jest słownik do sprawdzania pisowni w OpenOffice. W mojej firmie pracownicy przesiadają sie na niego, co prawda w wielkich bólach ale ile się zaoszczędzi na MS to więdzą tylko ci co go kupią. :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rosio Opublikowano 19 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2003 Fajny pakiet, nie do końca kompatybilny z MS Office ale jest alternatywą dla kilkunastu tys. zł. W ostatnim Niezbedniku Komputer Świat (kupiłem dzisiaj) jest słownik do sprawdzania pisowni w OpenOffice. W mojej firmie pracownicy przesiadają sie na niego, co prawda w wielkich bólach ale ile się zaoszczędzi na MS to więdzą tylko ci co go kupią. :lol: ale to nie zadna sciema, bo mi szef kazal znalezc na allegro jakiegos uzywanego offica ale znalzlem to i mowisz ze jest to pelnowartosciowy pakiet tzn zaweira wszystko co trzeba i jest za 8pln? 8O Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[yarazz] Opublikowano 19 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2003 Rosio - ktos chce niezle przyciąc :lol: :lol: Daja go za darmo do plytek w gazetach - sam mialem go z Entera chyba. I jest to naprawde calkiem fajny pakiet - troche ustepuje Office'owi ale tez jest dobry. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
irnlng Opublikowano 19 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2003 To jest darmowy odpowiednik StarOffice'a. Sprzedawanie tego jest chyba nielegalne. Zglos aukcje do weryfikacji, a pakiet sciagnij z ich strony za darmo. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lisek Opublikowano 20 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2003 To jest darmowy odpowiednik StarOffice'a. Sprzedawanie tego jest chyba nielegalne. Zglos aukcje do weryfikacji, a pakiet sciagnij z ich strony za darmo.W aukjach piszą że opłata jest za płytki i zużytą enerię/internet podczas ściągania itp... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rosio Opublikowano 20 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2003 To jest darmowy odpowiednik StarOffice'a. Sprzedawanie tego jest chyba nielegalne. Zglos aukcje do weryfikacji, a pakiet sciagnij z ich strony za darmo. ej to jak to je w koncu legalne czy tez nie? :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin Opublikowano 20 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2003 To jest po prostu darmowy pakiet biurowy! A sprzedawać go może ktoś chyba, pod warunkiem, ze TYLKO po kosztach nośnika. Zresztą www.openoffice.org - zassaj sobie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fi5h Opublikowano 20 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2003 Uzywam OpenOffice'a od dawna i powiem jedno - jest super :) -darmowy -oblsuga zblizona do MS Offica (bardziej odpowiada mi menu) - czyta 99% formatow dla MSOffice -darmowy :) -darmowy ....... .... Warto zainstalowac, wszystko w pelni legalne i w pelni darmowe i dziala ladnie, bardzo latwo przesiada sie z MS office na openoffice lub star offica. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stiff75 Opublikowano 20 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2003 OpenOffice jest calkiem darmowy mozna go uzywac w firmie i w domu, pisza o tym na oficjalnym sajcie, niedawno zassalem i zainstalowalem wersje 1.02 pl ze slownikiem juz wbudowanym (to jakas nieoficjalna ma jescze chyba kilka poprawek, ale dziala cakiem dobrze) ftp://nest.ux.com.pl/pub/OOo-1.0.2-Win32-ux.pl.zip ftp://212.106.138.10/pub/OOo-1.0.2-Win32-ux.pl.zip i naprawde warto przyjrzec sie temu pakietowi jest funkcjonalny ma to co ptrzebne (praktycznie to co MsOffice), instalka zamuje 50 MB Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rosio Opublikowano 21 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2003 oki dzieki wszystkim wlasnie zassalem i na pierwszu rzut oka jest wszystko w porzadku :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hirotaro Opublikowano 29 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2005 (edytowane) Pilnie poszukuję kogoś z OpenOffice do konwersji pliku dla mnie na DOC... Kontakt na GG lub PRV Plizzzz help!!!! :mur: Problem rozwiązany!!! Dzięki Sid The Rat!!! Edytowane 29 Marca 2005 przez Hirotaro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paulo Opublikowano 29 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2005 Najprościej chyba samemu zainstalować. Wyślij mi ten plik na maila - poszedł na PW. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...