PC_Speaker Opublikowano 4 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2007 (edytowane) Witam. Od razu wpisze zeby nie było potem: szukałem i nie znalazłem, a jedyne co to albo w linuxie albo po francusku, albo dla maszyn 64bitowych niestety. Jak w temacie: pojawia mi się takie cuś i mnie wkurza. Pozostałość po Partition Magicu ale jak to teraz usunąć zeby się nie odpalało ?? Dzięki za radę na to. EDIT: zniszczyłem klucz rejestru z zapisem o bootvisie z tym programem i już mam spokój. Pozdrawiam. Edytowane 5 Kwietnia 2007 przez PC_Speaker Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
westsajd Opublikowano 5 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2007 http://forum.purepc.pl/index.php?showtopic...amp;hl=xmnt2002taa... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PC_Speaker Opublikowano 5 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2007 Bathezzo słodziutki misiaczku ... wszystko byłoby gitez gdybyś tego nie wrzucił w topic w postaci kodu a tak to d.u.p.a zbita za przeproszeniem ... spróbuj to znaleźćza pomocą szukajki :twisted: :cfaniak: Pozdrawiam :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
westsajd Opublikowano 6 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2007 Wpisz xmnt2002 i sprawdź co się będzie działo. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...