quattro Opublikowano 5 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2007 Witam. Które będą lepsze do płyty DFI NF4 ultra II-M2, może? OCZ Technology 2x 1GB DDR2 667MHz Special Ops CL4 lub OCZ Technology 2x 1GB DDR2 667MHz System Elite CL5 czy te pamiątki nie będa się gryzły z płytą? A może inne polecacie? Ale jakie? Bo chciałem kupować A-daty VITESTY ale niema ich już w sumie.;/ Doradźcie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eQ. Opublikowano 5 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2007 IMO Special Ops'y :wink: ot Jak Wam sie podoba mój nowy sig ?? :D eot Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@TI Opublikowano 5 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2007 zdecydowanie special ops'y a-daty są dobre ale mają gorsze oc OT @eQ. Taki jakiś byle jaki.Konfiga nie widać zbytnio a cooler na p4 się za bardzo narzuca:P /OT Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fredek Opublikowano 5 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2007 (edytowane) Tak jak koledzy Special Ops-y :wink: Będą śmigać z DFI :D Jak Wam sie podoba mój nowy sig ?? icon_biggrin3.gif Mało czytelny :razz: A ten niebieski kolor zbyt oczo j.... Edytowane 5 Kwietnia 2007 przez Fredek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eQ. Opublikowano 5 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2007 OT Nie znacie się na Charcoal wygląda ślicznie :) EOT Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaz!o Opublikowano 5 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2007 Tak jak koledzy Special Ops-y :wink: Będą śmigać z DFI :D Rozumiem, ze gdzies widziales ich rezultaty na DFI, ze tak mowisz. Moglbys podeslac linka :wink: (no offence!) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fredek Opublikowano 5 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2007 (edytowane) Rozumiem, ze gdzies widziales ich rezultaty na DFI, ze tak mowisz. A widziałem gdzieś na XS ale zabij nie mam linka....pozatym chodziło mi oto że płyta nie będzie sie z nimi gryzła a nie że ma świetne rezultaty :wink: Edytowane 5 Kwietnia 2007 przez Fredek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
quattro Opublikowano 6 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2007 ok to z tych dwóch special ops'y, a coś innego? z innej firmy? Które firmy sie nie gryzą z DFI nf4 ULTRA? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_bartx Opublikowano 7 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2007 Płyty główne na chipsetach NF4 Ultra i SLI generalnie nie mają problemów z kompatybilnością z pamięciami - problemy to domena płyt głównych z chipsetami z serii 5xx, choć nie wszystkich. Recenzja tej płyty DFI: http://www.egielda.com.pl/?str=art&id=1700-7 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sysak Opublikowano 7 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2007 (edytowane) Bez takich OT proszę. Porządek być musi. :) Tak jak inni uważam, że Special Opsy będą dobre. Możesz też pomyśleć nad Patriotami LLK 667. Edytowane 7 Kwietnia 2007 przez Sysak Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
quattro Opublikowano 7 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2007 a czy ktoś posiada tą DFI i te OCZY ops'y? albo ops'y, i może coś o nich powiedzieć, tz. dobre zdanie:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...