ryba Opublikowano 9 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2007 To ja tobie powiem jak mi kiedys ktos napisal na forum/gg. Ale lamus, bez oslony spawa :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ent Opublikowano 9 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2007 bardzo ladne te miedzianki :D, powinny sie calkiem calkiem spisywac :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maniakalny Opublikowano 9 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2007 To ja tobie powiem jak mi kiedys ktos napisal na forum/gg. Ale lamus, bez oslony spawa :P koka-kola czyni cuda :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hausner Opublikowano 13 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2007 Wlasnie wczoraj przywedrowalo przez "wielka wode" :lol: do mnie takie cos: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KonradGT Opublikowano 30 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2007 @hausner, zakładałeś już pota na DS3? Zapinka ani podstawa nie haczy o kondensatory czy inne elementy wokół socket'u? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sobih Opublikowano 1 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2007 ta zapinka na kaskadzie Piotresa nie pozwolila na zamontowanie evapu na strikerze extreme, skrajnie wystajace zaokraglenia opieraly sie o wysoki radiator sekcji zasilania u gory mobo. na p5n32sli ten radiator jest sporo nizszy i po docisnieciu niby nieco przeszkadzal ale docisk byl ok. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maniakalny Opublikowano 17 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2007 (edytowane) największy kontener jak do tej pory zrobiłem :D podstawa ma 70mm wysokosci i 64mm średnicy wybaczcie za jakość ale chwilowo nie mam cyfrówki :mur: Edytowane 17 Lipca 2007 przez Maniakalny Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KonradGT Opublikowano 17 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2007 Jak juz wspominałem Ci na GyGy, nie moge wyjść spod wrażenia tego kontenera... Jeszcze nick i strona www, na gorze :D Ma koleś wymagania ;] btw, zapomniałeś dodać, ścianki rury to 6mm :D Oh yeah baby! ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maniakalny Opublikowano 18 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2007 kontener na GPU B-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
victor89 Opublikowano 18 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2007 Ten kontener na gpu wygląda jak sredniowieczny młot do zabijania wołów :lol: Jakie toć on będzie mial mocowanie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KAMILcom Opublikowano 18 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2007 co ta szczoteczka tam robi ;d Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maniakalny Opublikowano 23 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2007 co ta szczoteczka tam robi ;d :blink: leży ? miedziany na nb, od biedy mozna by zalozyć na CPU (podstawa 48x25mm) spod ma grubosc okolo 12mm Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ent Opublikowano 23 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2007 (edytowane) Mozna prosic foty GPU z zapinka? daloby rade zrobic nieco wieksza srednice i ten dol nieco zaokraglic tyle? (cos takiego jak semi-solidy ryby zrobic? :D) Zapina na stare i nowe karty od razu? Mozna foty srodeczka? Edytowane 23 Lipca 2007 przez ent Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sector19 Opublikowano 23 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2007 Mozna prosic foty GPU z zapinka? daloby rade zrobic nieco wieksza srednice i ten dol nieco zaokraglic tyle? (cos takiego jak semi-solidy ryby zrobic? :D) Zapina na stare i nowe karty od razu? Mozna foty srodeczka? z tego co pywalem maniakalnego zaokraglenie tylu = +60zl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryba Opublikowano 24 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2007 Mozna prosic foty GPU z zapinka? daloby rade zrobic nieco wieksza srednice i ten dol nieco zaokraglic tyle? (cos takiego jak semi-solidy ryby zrobic? :D) Zapina na stare i nowe karty od razu? Mozna foty srodeczka? A moze Maniakalny zacznie robic wszystko wg wlasnych projektow, a nie czesc rzeczy jest prawie identyczna jak ja mam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maniakalny Opublikowano 24 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2007 A moze Maniakalny zacznie robic wszystko wg wlasnych projektow, a nie czesc rzeczy jest prawie identyczna jak ja mam. :blink: :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ent Opublikowano 24 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2007 A moze Maniakalny zacznie robic wszystko wg wlasnych projektow, a nie czesc rzeczy jest prawie identyczna jak ja mam.Ty a Twoje to nie jest cienka podroba kingpinowego Dragona Evo? Urzad patentowy juz na Ciebie czeka ryba :lol2: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryba Opublikowano 24 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2007 Ty a Twoje to nie jest cienka podroba kingpinowego Dragona Evo? Urzad patentowy juz na Ciebie czeka ryba :lol2: no tak, solid = semi solid, o sciankach juz nie wspomne, a srodek to normalnie identyko. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janio Opublikowano 24 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2007 no tak, solid = semi solid, o sciankach juz nie wspomne, a srodek to normalnie identyko. Oj rybuś czepiasz się. Co, miał sobie kwiatka na środku wyrzeźbić, żeby było inne od twojego? Po za tym żadnym patentem to chyba nie jest strzeżone :P A słowo "prawie" to wiesz co robi... ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ent Opublikowano 24 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2007 no tak, solid = semi solid, o sciankach juz nie wspomne, a srodek to normalnie identyko.eeeee.... co jest ze sciankami? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maniakalny Opublikowano 6 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2007 z tego co pywalem maniakalnego zaokraglenie tylu = +60zl o wiele mniej jednak będzie to kosztować jak dorwe cyfraka pokaże nowe kontenery na gpu cu/alu btw zna ktoś srednią odlegości pcb kart w SLI w róznych płytach głownych? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryba Opublikowano 6 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2007 o wiele mniej jednak będzie to kosztować jak dorwe cyfraka pokaże nowe kontenery na gpu cu/alu btw zna ktoś srednią odlegości pcb kart w SLI w róznych płytach głownych? Najmniej 4cm, najwiecej 4 sloty przerwy :] policz sobie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maniakalny Opublikowano 28 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2007 CU/ALU pot daje rade na DI update// http://valid.x86-secret.com/show_oc.php?id=235280 temp podstawy -69*C Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DEVILEK Opublikowano 28 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2007 A co ma nie dawac jak te cpu sie grzeja chocby wcale. Jakis test na Quad Core/Dual Core B1/B2 nam daj a nie G0 :wink: Ale MHz fajne jak na DI :huh: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maniakalny Opublikowano 10 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2007 kontener na gpu wkrótce Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maniakalny Opublikowano 20 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2007 custom pot, kaliber 78mm :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sector19 Opublikowano 20 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2007 custom pot, kaliber 78mm :D Ze tak zapytam... PO CO, KOMU TO??? Ktos tu ma kompleksy?? :rolleyes: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryba Opublikowano 20 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2007 Ze tak zapytam... PO CO, KOMU TO??? Ktos tu ma kompleksy?? :rolleyes: Wiecej DI sie miesci -> rzadziej dosypujesz. Proste. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
victor89 Opublikowano 20 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2007 fajne takie... niecodzienne :D Czy po skreceniu pota do kupy z oringiem, naprawde nic nie będzie ciekło przy laniu ln2? Wyciek DIglutów nam nie grozi przy tak niskich temperaturach? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sector19 Opublikowano 20 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2007 Wiecej DI sie miesci -> rzadziej dosypujesz. Proste. no ale ile ile... przeciez tego tam tyle wejdzie ze bedzie mozna calego procka zbenchowac i jeszcze zostanie :) Ladnie to wyglada, ale osobiscie wolalbym smuklejsza wersje (czyli takie jak byly pokazane wczesniej)... bo sa bardziej praktyczne i mniej trzeba izolowac :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...