Memphis Opublikowano 19 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2003 Cóż...po śmierci mojego SB Live ! musiałem zainwestować w coś taniego = brak kasy. Więc kupiłem Minta. Sześciokanałowego bo cztero nie było, a różnica niewielka. Niestety odkąd go mam, ciągle mam problemy. Dźwięk się "zacina". To znaczy słychać "pierdnięcie" i na ułamek sekundy cisza. Potrafi też na chwileczkę zwolnić a potem przyspieszyć. Wiem że to bardzo tania dźwiękówka (CMI8738), ale czy powinna aż tak sie chrzanić ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojto19a Opublikowano 19 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2003 miałem ją kiedyś i chodziła super, zresztą mój brat też ją ma i chodzi bez problemów, może stery coś kaszanią... A czemu Twój SB padł?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Black Raider Opublikowano 19 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2003 Wez zainstaluj inne stery. I wtedy powinno chodzic. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 19 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2003 Ja tez ja mialem i jak na ta cene no problem. Nawet bylem zadowolony. Do mp 3 starczalo. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pajacyk Opublikowano 19 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2003 a może to stery od LIVE przeszkadzają, wejdz na strone C-Media i ściągnij najnowsze stery Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...