maluszek Opublikowano 19 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2003 mam pytanie do posiadaczy epoxa 8rda+: jeśli dobrze zrozumiałem czytając recki, trzy gniazda jack obsługujące audio mogą być dwojako skonfigurowane: 1. mic, line-in, line-out 2. front, rear, bass+center Moje pytanie brzmi: Czy w tej drugiej konfiguracji jest gdzie podłączyć mikrofon? Inaczej mówiąc: czy jest jeszcze jakieś wyprowadzenie na płycie i czy wogóle fantastyczny mostek południowy nvidii taki układ jest w stanie obsłużyć? Pytam, bo mam głośniczki 5.1, ale mikrofon też potrzebuje, więc się zastanawiam czy audigy będzie służyć za koder mikrofonu czy będę mógł o nim zapomnieć:D. Pozdrawiam M. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lagier Opublikowano 19 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2003 jak podlaczysz 5.1 to nie bedziesz miec gdzie podlaczyc mic :( niestety nad tym chlopaki z nievidii nie pomysleli :evil: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krootki Opublikowano 19 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2003 Musisz sobie zrobić panel z wyjściem cyfrowym. Inaczej nie będziesz mógł korzystać równocześnie z 5.1 i mikrofonu... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mintoy Opublikowano 19 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2003 a jak zrobic ten panel???? . Da rade gdzies kupić jakiegos śledzia pod te wejście ?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maluszek Opublikowano 19 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2003 co to jest panel z cyfrowym wyjściem? ja i tak nie mam gdzie podłączyć sygnału cyfrowego bo moje głośniki nie mają dekodera. rozumiem, że pupa zbita... szkoda... Pozdrawiam M. A może jakiś modzik? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sh4d0W Opublikowano 20 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2003 jak podlaczysz 5.1 to nie bedziesz miec gdzie podlaczyc mic :( niestety nad tym chlopaki z nievidii nie pomysleli :evil: To nie nievidia nie pomyslala tylko EpoX nie chcial montowac wszystkich zlaczy na plycie. Specyfikacja SoundStrom przewiduje pieć wyjśc + wyjscie cyfrowe S/P DIF. W tym wypadku chodzi zapewne o pieniądze jakie nVidia życzy sobie za hmmm stosowanie znaku SoundStrom :) . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
case Opublikowano 20 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2003 co prawda nie mam tyej plytki ale przegladalem instrukcje i jest miejsce na plycie na podlaczenie front panel wiec jak masz w obudowie wyjscie mic na przednim panelu to chyba nie bedzie problemu ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grolshek Opublikowano 20 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2003 To moze i ja sie podlacze.Mam glosniki Creative 4400.Chcialbym na Epoxie podlaczyc jedynie tyl,przod,microfon.Da sie czy znowu czegos zabraknie??Wyjsc powinno straczyc. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sector Opublikowano 20 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2003 Musisz sobie zrobić panel z wyjściem cyfrowym. Inaczej nie będziesz mógł korzystać równocześnie z 5.1 i mikrofonu...a w jaki sposob to zrobic ? :q Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
draak Opublikowano 20 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2003 To moze i ja sie podlacze.Mam glosniki Creative 4400.Chcialbym na Epoxie podlaczyc jedynie tyl,przod,microfon.Da sie czy znowu czegos zabraknie??Wyjsc powinno straczyc W takiej konfiguracji niczego nie zabraknie :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maluszek Opublikowano 20 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2003 Opis złącza AUD2: In 2-Channel audio mode, Mic-In is shared for both fron panel and rear panel. In 6-Channel audio mode, the Mic-In is dedicated for front panel used, and rear panel Mic-In function will switch to Center and subwoofer support. Może ktoś to mi wytłumaczyć? Czy mogę spobie podpiąć mikrofon do aud2 i korzystać z dzwięku 6 kanałowego? Pozdrawiam M. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...