kziel1 Opublikowano 14 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2007 otóż grzeje mi sie wszystko w tej mojej obudowie, wiec czy nie ma zadnych przeciwskazan aby wywalic plyte glowna i polozyc na biurku? czy moge ja bezposrednio polozyc, czy lepiej zeby nic metalowego nie dotykalo itd...? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 14 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2007 http://forum.purepc.pl/index.php?showtopic...amp;hl=pajaczek :rolleyes: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aerial Opublikowano 14 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2007 Lepsza opcja to zrobic podstawke pod mobo w formie zeby zawiesic to na scianie - oszczedza sie sporo miejsca i fajnie wyglada. Tylko wszystkie tego typu rozwiazania maja wady: - kurzenie sie calosci (naogol wieksze niz w budzie) - wiekszy halas - ryzyko uszkodzen mechanicznych Szczegolnie jak przyjedzie jakas rodzinka zmalymi dziecmi i zaczna bawic sie kabelkami, albo jak sie ma jakies zwierze domowe. U mnie ze wzgledu na kota by to nie przeszlo (nawet przy kompie przykreconym do sufitu). Sam efekt obracajacego sie wentyla jest zbyt silnym bodzcem dla kota :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...