Skocz do zawartości
filozof81

Sb Audigy Se Sb0570 Problem Ze Staremi!pomocy!

Rekomendowane odpowiedzi

Kupilem pare dni temu ta wlasnie karte:SB AUDIGY SE SB0570 wersja Oem bez plytki ze sterami. Do tej pory jej nie zainstalowalem.Caly czas prosi o plytke ze sterami, po sciagnieciu sterow do tej wersji ze stronki creative caly czas wywala mi blad. Karta nie chce sie zainstalowac. Czytalem na kilku forach ze jest problem wlasnie z instalacja wersji OEM. Ponoc stery z oficjalnej stronki cerative nie smigaja. Czy ktos wie jak rozwiazac ten problem. Raczej nie jest to problem slota pci bo EVEREST ta karte widzi.

Za Pomoc Z Gory THX!!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

- Odinstaluj wszystko co zainstalowałeś i usuń kartotekę Creative.

- Ściągnij driver do właściwej karty i systemu operacyjnego, który używasz.

- Zainstaluj ponownie.

Może to niezbyt precyzyjne rady, ale co można więcej powiedzieć przy tak ogólnym zapytaniu?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja mam bardzo podobny problem mam tą samą karte co kolega Creative Audigy SE i ten sam model ,ale moja karta miała dołączoną płytke ze sterownikami do karty.Karta u kolegi jest w stu procentach sprawna sterowniki elegancko instalują się z płytki działa bez zarzutu.U mnie pojawia się problem...gdy próbuje zainstalowac sterowniki pojawia się informacja ''Setup is unable detect a supported product on your system.Please ensure that your product is properly installed before running this Setup program.

Setup will exit''

Nie mam pojęcia co jest grane instalowałem trzy razy windows professional 2 z innych płytek,próbowałem wkładać do wszystkich wtyk PCI instalowałem różne sterowniki naprawdę nie wiem co jest grane.Mógł by mi ktoś pomóc??

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi