pietach Opublikowano 16 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2007 Obecnie posidam to co w sygnaturze. Czy TO będzie wydajniejsze od mojego kompa . Socket 754 jest na wymarciu tak samo jak socket A ale wersja inżynieryjna procka kusi..... Nie miałbym problemu z przełożeniem grafy , dysku i pamięci. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
greg505 Opublikowano 16 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2007 bedzie i to nawet sporo ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
quattro Opublikowano 16 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2007 pewnie że będzie różnica, tylko tak apropo nie lepiej jeszcze pociągnąc na tej co masz, a za jakiś czas jak ceny spadną kupić coś lepszego? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pietach Opublikowano 16 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2007 Nie spieszy mi sie ze zmianą a to co teraz mam to mi wystarcza ale mimo to czasami jest jakiś taki niedosyt... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eQ. Opublikowano 16 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2007 Jak Ci się nie śpieszy to po co zmieniać ?? Poczekaj trochę BTW za 100zł więcej masz Abita kn9 + Semprona 3000+ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oldskul Opublikowano 16 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2007 Czekać, czekać i jeszcze raz czekać. Nie ma co się pchać w Soc 754, nie warto. Tym bardziej, że ceny znowu spadną niebawem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...