MacOSek Opublikowano 16 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2007 (edytowane) Oficjalna strona: LINK Developer: Saber Interactive Wydawca: Vivendi Games Engine: Saber 3D Gatunek: First-person shooter Data wydania: 30 października 2007 (Xbox 360, PC), Grudzień 2007 (PS3) Platformy: Xbox 360, PS3, PC ------------------------------------------------------------------- nowe screeny:» Naciśnij, żeby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler... « Edytowane 31 Sierpnia 2007 przez MacOSek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Borys-Tech Opublikowano 18 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2007 gra wygląda całkiem nieźle, ale zobaczymy jaka będzie w praniu ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dragonlore Opublikowano 31 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2007 Timeshift-demo! -bardzo fajny tytul!!,przyjemna grafika,i takie smaczki jak naprzyklad..:rykoszety!!ktore nas tez oczywiscie moga zranic,malo bo malo ale zawsze :),efekty bawienia sie czasem sa bardzo fajne,no i na koniec otoczenie ktore mozna dosyc sporo zniszczyc,w szczegolnosci scianki ,murki itp itd,wtedy ciezko sie ukryc przed atakiem wroga . czekam na fulla bo moim zdaniem warto . koniecznie przetestujcie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nuras_en Opublikowano 31 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2007 Zagrałem w demo kilka razy i moge powiedzieć, że wszystko jest OK po za grafiką, która wygląda ubogo... Gameplay za to jak najbardziej interesujący. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jin* Opublikowano 31 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2007 Ubogo? Ubogi to jest Call of Juarez, w Timeshifcie moim zdaniem jest calkiem ladnie :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaTaTaFish Opublikowano 31 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2007 Popieram przedmowce, kolejna fajna gierka do wyprobowania. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nuras_en Opublikowano 1 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2007 Ubogo? Ubogi to jest Call of Juarez, w Timeshifcie moim zdaniem jest calkiem ladnie :]Tak zgadza się CoJ wygląda jeszcze gorzej. Karmili nas pięknymi screenami (renderami zapewne) z Timeshift no i tego wszyscy oczekiwaliśmy ale z tego co widzę to poszli na łatwizne. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nrl Opublikowano 1 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2007 nuras_en Nie wiem co Ci się nie podoba w tym demie :] pod względem graficznym gra wygląda bardzo ładnie :] Dla przypomnienia zdjęcia http://timeshift.pl/index.php/galeria/ niektóre z nich są nawet z dema. O które rendery Ci chodzi ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xaon Opublikowano 1 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2007 Masz moze screeny w lepszej jakosci, bo w tej gra wyglada raczej odpychajaco. Scislej wyglada jakby miala tru-next-gen efekty, przy teksturach rodem z PS2. OT. Az sie wentylatorek przy tych screenach rozkrecil :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nrl Opublikowano 1 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2007 (edytowane) Xaon buahaha w tym momencie przeszedłeś samego siebie. Jakie tekstury ala PS2 wiesz w ogóle co mówisz?? rzadko która gra ma takie, a ty tu jakieś debilne porównanie robisz do ps2. jak takie tekstury są na PS2 to po co w ogóle powstało PS3?? ps. i proszę nie wyszukiwać mi screenów gdzie np. tekstura jest mniejszej rozdzielczości bo pod taki kątem to każda gra ma [ciach!]iane tekstury ala PS2 :lol: Edytowane 1 Września 2007 przez Nierealny Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limak122 Opublikowano 1 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2007 Ubogo? Ubogi to jest Call of Juarez, w Timeshifcie moim zdaniem jest calkiem ladnie :] :blink: Może i jestem ślepy (jedna z ksywek :razz: ) , ale grafika w Call of Juarez bardzo mi się podobała. Co z tego, że w Time Shift textury są dobre, efekty specjalne na wysokim poziomie jak gra nie ma anisotropowego filtrowania textur czego efektem są strasznie rozmyte textury w odległości 5 metrów od postaci. Jednak demo jako całokształt prezentuje się wyśmienicie. Jak full stanieje to sobie sprawię. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pasztecik Opublikowano 2 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2007 Ta gra jest jakaś taka ociężała. Postać porusza się drętwo i nie czuć w ogóle 'powera' broni. To były rzeczy które rzuciły mi się w oczy po ok. 10 sekundach gry. Grafika i efekty dają radę, czasem wręcz miło popatrzeć. Manipulowanie czasem można uznać za innowację, bo z tego co pamiętam to w żadnej grze FPP jeszcze nie mieliśmy takiej mocy (cofanie, itd.) Na plus można zaliczyć też poziom trudności - na 'skilled' bez dobrego opanowania kombinacji LB + (...), nie ma co grać :) W porównaniu do demka Bioshock całość wypada jednak dość biednie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiPoL Opublikowano 2 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2007 Lol, co Wy chcecie od tej gry. Grafa wypaśna. Dla mnei gra 100x lepsza od BIOSHOCK... Fajnei sie ściany rozwala B-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xaon Opublikowano 2 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2007 Xaon buahaha w tym momencie przeszedłeś samego siebie. Jakie tekstury ala PS2 wiesz w ogóle co mówisz?? rzadko która gra ma takie, a ty tu jakieś debilne porównanie robisz do ps2. http://xbox360media.ign.com/xbox360/image/...10094156102.jpg jak takie tekstury są na PS2 to po co w ogóle powstało PS3?? ps. i proszę nie wyszukiwać mi screenów gdzie np. tekstura jest mniejszej rozdzielczości bo pod taki kątem to każda gra ma [ciach!]iane tekstury ala PS2 :lol: Nie przeszedłem, tylko Pan mnie nie zrozumiał, panie Nierealny ;) Screeny podane wcześniej przez Ciebie są w takiej jakości, iż tekstury wydają się marne, a całość conajmniej rozmazana. P.S. Dziękuję za fotkę w dobrej jakości, przynajmniej mam pewność, iż wygląda przyzwoicie (nie mam ochoty teraz przekopywać się przez resztę zdjęć, dlatego pozostanę na tej opinii - narazie). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dragonlore Opublikowano 5 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2007 obejrzyjcie fabularna reklame gry-naprawde warto!!!! :) trailer Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xaon Opublikowano 4 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2007 Opinia demka. Wyglada cudnie - to na poczatku sie rzuca w oczy. Zwlaczsza tekstury, cienie siatek i woda z rynien. Szyby rozwalaja sie prawie tak cudnie jak w Resistance, chociasz same w sobie sa ladniejsze. Kontrola czasu jest fajna, lecz glownie (by nie napisac tylko) w momentach jak lecace gruzy, wyladowania. Jednak po chwili rzucilo mi sie w oczy, iz glowna postac nie rzuca cienia (!!) (inni chyba tez). W dwoch - trzech miejscach wkurza rowniez, iz widac ok. 4 rozne mozliwe drogi zamkniete przez niewidzialne sciany i trzeba szukac 5-tej ktora jest tak samo oczywista jak poprzednie. Ogolnie na poczatku fajna, lecz po przejsciu dema nie widze powodu, by czekac na pelna. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...