PiPoL Opublikowano 19 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2007 (edytowane) Gra zajefajna:) Ale mam pytanko. Czy w NHL obowiązuje nadal ,,two line pass" czy też nie ma? Bo za cholere nie wiem czy mam grać z włączonym tym offside czy też nie... Z góry dzięki za pomoc:) Edytowane 21 Kwietnia 2007 przez PiPoL Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 21 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2007 W celu ułatwienia nawigacji w forum prosimy o stosowanie tagów w tematach postów, zgodnie z konsolą której temat dotyczy: * gc - Nintendo GameCube * wii - Nintendo Wii * x360 - Microsoft xbox 360 * xbox - Microsoft xbox * psx - Sony Playstation * ps2 - Sony Playstation 2 * ps3 - Sony Playstation 3 * psp - Sony Playstation Portable Mam coś wytłumaczyć? Jakieś zdanie jest nie zrozumiałe? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiPoL Opublikowano 21 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2007 Sam sobie odpowiem, nie ma juz tych spalonych, zostały zniesione w 2005 roku po lockout:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...