Rider Opublikowano 21 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2003 Szukalem i na forum i na innych stronkach i nic nie znalazlem :( Chodzi mianowicie o to ze na mojej rivie jest miejscie na podczepinie "czegos" i zastanawiam sie do czego moze to byc. Moze ktos zna odpowiedz ?? Na karcie nie mam tv-out`a. Karta jest na AGP. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 21 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2003 eee, jak to zlacze wygladA? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rider Opublikowano 21 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2003 Moja karta wyglada troche inaczej ale zlacze jest to samo. Wyglada podobne jak zlacze IDE z tym ze jest krotsze. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 21 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2003 bylo juz o tym na forum, ja keidys widzialem podpiety pod to joystick ;] :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rider Opublikowano 21 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2003 Jostick podlaczony do grafy ?? 8O 8O No ja jeszcze czegos takiego nie widzialem. A nie da sie pod to podlaczyc np. tunera tv albo czegos w tym stylu tzn. jakiegos rozszerzezenia ??? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 21 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2003 ano ;] ale do czego ejszcze to sluzy, to neiw eim, poszukaj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jump3r Opublikowano 21 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2003 Jostick podlaczony do grafy ?? 8O 8O No ja jeszcze czegos takiego nie widzialem. A nie da sie pod to podlaczyc np. tunera tv albo czegos w tym stylu tzn. jakiegos rozszerzezenia ??? Skoro byl juz opis na forum jak przerobic grafe na dzwiek :twisted: :twisted: to co sie dziwisz, ze joystick mozta tez podlaczyc :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rider Opublikowano 21 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2003 ano ;] ale do czego ejszcze to sluzy, to neiw eim, poszukaj Szukalem juz 2 razy i nic nie moge na ten temat znalezc :(:( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crazy_Ivan Opublikowano 21 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2003 Wiem o co Ci chodzi ale nie wiem do czego to służy. Też miałem takie złącze na mojej starej TNT2m64 i w instrukcji do niej jest napisane (na schematach kart - różne modele od m64 do "pełnej" TNT2, z TV i bez TV) tylko "Feature Connector ----> Support 3.3V I/O Only" tyle niestety nie wyjasnili do czego to służy. Może jest to jakieś złacze serwisowe :roll: ale dlaczego w takim razie nie wszystkie modele to miały? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rider Opublikowano 21 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2003 Wiem o co Ci chodzi ale nie wiem do czego to służy. Też miałem takie złącze na mojej starej TNT2m64 i w instrukcji do niej jest napisane (na schematach kart - różne modele od m64 do "pełnej" TNT2, z TV i bez TV) tylko "Feature Connector ----> Support 3.3V I/O Only" tyle niestety nie wyjasnili do czego to służy. Może jest to jakieś złacze serwisowe :roll: ale dlaczego w takim razie nie wszystkie modele to miały? Tez chcialbym znac odpowiedz na to pytanie. Moze ktos posiada jeszcze taka karte i wie do czego sluzy do zlacze ?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
S_Works Opublikowano 21 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2003 To zlacze sluzy do polaczenia z karta do edycji i montazu video, aktualnie juz sie raczej tego nie stosuje ale starsi moze beda pamietac takie sprzeta jak Creative Labs Video Blaster itp... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vespereq Opublikowano 21 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2003 ja mialem cos podobnego w voodoo 2 i sluzylo to do podlaczenia 2 takiej samej karty Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cRaCkEr Opublikowano 21 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2003 Zlacze to moze sluzyc tez do podlaczenia tunerow TV starego typu i sprzetowych dekoderow MPEG/2. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rider Opublikowano 21 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2003 Zlacze to moze sluzyc tez do podlaczenia tunerow TV starego typu i sprzetowych dekoderow MPEG/2. A wie ktos gdzie mozna takie cos kupic i za ile ?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vespereq Opublikowano 21 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2003 na giełdzie??? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Songoku Opublikowano 21 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2003 fajnie ja tez sie zastanawialem do czego to jest .hehe mam chwyt reklamowy .Jak ktos bedzie sprzedawac rive to mozna powiedziec ze ma specjalne zlacze do podlaczenia tunerow TV i sprzetowych dekoderow MPEG/2.No to jak bede sprzedawal moja rvie no to z 10 zl drozej pojdzie .dzieki za poruszenie tamatu.A za ta dyche wiecej se kupie dwa pifka :D :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...