kobus Opublikowano 15 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2003 14dni i 3h :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaveBlade Opublikowano 15 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2003 LOL ok 5h ja resetuje kompa cały czas (bluescreen od) nie boje sie o kompa ba na weekend majowy może bede miał nowego... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DA VINCI Opublikowano 15 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2003 znow odgrzebany temat ;) heh 8O Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
best-boy Opublikowano 15 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2003 win 2k prof + sp3 hardware jak nizej 5 dni i 12 h pozniej wpadl kumpel z HDD i kompa musialem OFF P.S. Odgrzebywanie zle, powtarzajace sie topiki tez zle. Moze w pizdu zamkniemy forum :evil: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 15 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2003 hehe ja cienko wypadam przy was. 9 godzin, bo akurat robilem prezentacje na mature i szukalem materialow na kompaktach(potem sklad itd.- wszystko 1 dzien :D) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makonar Opublikowano 15 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2003 ok. tygodnia z kazaa, ale niestety ostatniego dnia walnął mi restarcik i większość tego co ściągałem poszła sie ... :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobus Opublikowano 16 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2003 teraz chodzi 22 godzinke wiec sie zobaczy do ilu poleci :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AsTeX Opublikowano 19 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2003 Mój komp bez użycia RESTARTU chodził aż około:144 h czyli jakieś 6 dni ... :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
^ZoLtaR^ Opublikowano 19 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2003 moj aktualnie 3 dni 1h 31min 7sek , katuje go nonstop instaluje/odinstalowuje jakis soft, gram, siedze na necie, jest pancerny, przy okazji mam 256MB ramu wiec powinien sie zamulic a ten nie chce no.. ;-) pozdro 4 @ll ZoLtaR 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marco Opublikowano 19 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2003 215 dni az pewnego dnia elektrownia wylaczyla prad na dluzej i UPS nie wytrzymal ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zoltar Opublikowano 19 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2003 215 dni az pewnego dnia elektrownia wylaczyla prad na dluzej i UPS nie wytrzymal ;) Serwerek ? :) O pozdrawiam ^zoltara^ :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marco Opublikowano 19 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2003 Tia ;P Maly domowy plus fax bo jakos sie stacjonarnego nie dorobilem ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
funfel Opublikowano 19 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2003 14 dni celek 400 i winxp Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
^ZoLtaR^ Opublikowano 20 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2003 215 dni az pewnego dnia elektrownia wylaczyla prad na dluzej i UPS nie wytrzymal ;) Serwerek ? :) O pozdrawiam ^zoltara^ :wink: ja rowniez sle pozdrowienia z grodu kopernika do trojmiasta :) Wesołych Swiąt i mokrych jajek zycze ;-) pozdro 4 @ll ZoLtaR 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek Opublikowano 20 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2003 215 dni az pewnego dnia elektrownia wylaczyla prad na dluzej i UPS nie wytrzymal ;) Serwerek ? :) O pozdrawiam ^zoltara^ :wink: No chyba wiadomo ze serwer bo trzeba być trzepniętym zeby nie wyłaczac kompa który nie est od wykorzystywany ;) Mój to 2-3 dni sam nei wiem ile dokładnie bo mi to zwisa w sumie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marco Opublikowano 20 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2003 Oj znam ludzi ktorzy na workstation maja uptime'y po kilka tygodni bo jak sie przyssa do osiolka albo innego p2p z filmami to im szkoda wylaczac bo miejsce w kolejce by stracili ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fraag Opublikowano 20 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2003 moj nadluzej dzien, moze nie jest to rekord, ale nie sprawdzalem ile wytrzyma najdluzej Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...