beka Opublikowano 22 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2007 (edytowane) Witajcie ;) Po wielu przemyśleniach zdecydowałem, że maj-czerwiec będzie dobrym okresem na złożeniu jakiegoś budżetowca dla siebie. Wyszły nowe mobasy na 690G, były obniżki u AMD. Dysk mam , peryferia mam , napęd jakiś się skombinuje. Zostaje więc mobas + cpu + psu + buda. Oto konfig : ASUS M2A-VM - 250 zł Sempron 3000+ - 100 zł 1 GB Goodram 667MHz - 165 zł to bym zamówił na morele.netPSU - Delta 350W buda - jak najtaniej tu by zadziałało allegro Zależy mi, aby zamówić wszystkie części w jednym sklepie, bo jeszcze należy pamiętać o wysyłce Teraz dodatkowe pytania : -> czy to mobo nada się do podstawowego O/C przez zwiększanie FSB ? -> czy grafika na płycie głównej jest lepsza od konkurencyjnych od NVidii ? (6100, 6150) -> czy te pamiątki nadają się do podstawowego O/C procka ? -> czy delta da radę z tym konfigiem (w wakacje 7600GS) ? -> czy coś zmienić , nie dopłacając ? Pozdrawiam :) Edytowane 22 Kwietnia 2007 przez beka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chemik16 Opublikowano 22 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2007 mobo to badziew :] wez KN9 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xacti Opublikowano 22 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2007 ale wtedy musi dokupic grafe... mozna jakas na razie na pci , lub jakiegos x300 na allegro ze 50zl wyrwac ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beka Opublikowano 22 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2007 (edytowane) kurde, ale bym od razu chciał pograć trochę ... a inne płytki ze zintegrowaną w podobnych cenach (+30 zł) ? I czy ta Delta to pociągnie :D ? Edytowane 22 Kwietnia 2007 przez beka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość super_tryk Opublikowano 22 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2007 Jesli chodzi o tania mobo to wzialbym Gigabyte GA-MA69VM-S2 ma rewelacyjna zintegrowana grafe a jakby co zawsze mozna dolozyc na PCI-E zreszta poczytaj dla informacji co za produkt http://www.proline.com.pl/shop.php?n=plyta...-przez-pclab-pl oczywiscie nie jest to super miod ale do budzetowej jednostki extra Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beka Opublikowano 23 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2007 rozumiem, a co będzie lepsze do O/C : asus czy gigabyte ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...