pisarz Opublikowano 22 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2007 Chciałbym wyslać SMSa z Polski do Włoch. Mam telefon w sieci Era, taryfa "Era Nowy Komfort". Niestety w cenniku nie doczytałem nigdzie jaki bedzie koszt wysłania jednego smsa, a chciałbym się tego do wiedzieć. Czy ktoś mi może ta sprawę rozjaścić? Będę bardzo wdzięczny. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
narcyz Opublikowano 22 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2007 Wg tego cennika stawka ta wynosi 1,2 PLN. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
psz3mo Opublikowano 23 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2007 (edytowane) jeżeli masz standardową taryfę roamingową to sms poza Polskę będzie Cie najprawdopodobniej kosztować 3 krotna wartość zwykłego smsa, czyli np 90 zamiast 30 gr. Do Anglii i do Niemiec tak jest więc myślę, że do Włoch też. Edytowane 23 Kwietnia 2007 przez przemekbydgoszcz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Camis Opublikowano 2 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2007 61 gr brutto obojetnie gdzie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubajew Opublikowano 2 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2007 zarejestruj się na orange.pl :P i slij za darmo :)) do usa działa więc do włoch też powinno! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...