bryken Opublikowano 18 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2007 majstersztyk. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryba Opublikowano 18 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2007 majstersztyk. chcesz zamowic podobna ?:] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ent Opublikowano 18 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2007 Ja chce 5, a nawet 6. Gemmy tez wezmie z 5 spokojnie. Na handel tez robisz bez zadnych "bezpiecznikow" ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryba Opublikowano 18 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2007 Ja chce 5, a nawet 6. Gemmy tez wezmie z 5 spokojnie. Na handel tez robisz bez zadnych "bezpiecznikow" ? Na handel z, dla mnie robie jak mi sie podoba <_< Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Twój Pan Opublikowano 18 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2007 Już mówiłem, że nie zbliżam się do tego na odległość bliższą niż 30m :P ? Izolacja nawet nawet, ciekawe co piotres powie :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryba Opublikowano 18 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2007 Już mówiłem, że nie zbliżam się do tego na odległość bliższą niż 30m :P ? Izolacja nawet nawet, ciekawe co piotres powie :D Nie co powie, a ile razy sie pytal o te kaskade co i jak :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DRuMah Opublikowano 25 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2007 Hehe ryba no offence, ale kto przenosił logo na ściankę? Przecież takie błędy perspektywy wołają o pomstę do nieba :D Nie łatwiej było wydrukować na kartce i dopasować? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryba Opublikowano 25 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2007 Hehe ryba no offence, ale kto przenosił logo na ściankę? Przecież takie błędy perspektywy wołają o pomstę do nieba :D Nie łatwiej było wydrukować na kartce i dopasować? No bywa, maly blad.... mowi sie trudno. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRoN Opublikowano 29 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2007 (edytowane) A ja zbieram, zbieram, zbieram i wciąż zbieram $$ na taką zabawkę i wciąż się dozbierać nie mogę. Ambicje na zrobienie własnego dziada są ogromne, ale ile razy liczę ile bu mnie zdobycie tego jakże cennego doświadczenia wyniosło to mnie szczęka opada. Grejt Job ryba. Edytowane 29 Lipca 2007 przez DaRoN Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...