morph231 Opublikowano 27 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2007 Witam, chciałem dorzucić do mojego zestawu 2 kostki po 512, tylko nei wiem jakie. Osobiscie chyba mam szczescie, ze moje patriotki z podpisu poszly tak wysoko, ale nei wiem jakby to bylo jakbym dokupil takie 2 dodatkowe, bo jak wzialem od kolegi takie same (parametrycznie) to juz mi komp nie wstawal. Jednym slowem, chce miec 2gb ramu, najlepiej zebym mogl dokupic dodatkowe 2x512 (nie wiem jakiej firmy) zeby byla szansa na puszczenie ich razem na takich ustawieniach jak widac w syg. Pozdrawiam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miki Opublikowano 27 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2007 Witam, chciałem dorzucić do mojego zestawu 2 kostki po 512, tylko nei wiem jakie. Osobiscie chyba mam szczescie, ze moje patriotki z podpisu poszly tak wysoko, ale nei wiem jakby to bylo jakbym dokupil takie 2 dodatkowe, bo jak wzialem od kolegi takie same (parametrycznie) to juz mi komp nie wstawal. Jednym slowem, chce miec 2gb ramu, najlepiej zebym mogl dokupic dodatkowe 2x512 (nie wiem jakiej firmy) zeby byla szansa na puszczenie ich razem na takich ustawieniach jak widac w syg. Pozdrawiam.ile masz kasy??ja mam do sprzedania na micronacg D9gmh Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
morph231 Opublikowano 27 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2007 ile masz kasy??ja mam do sprzedania na micronacg D9gmh300zł Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miki Opublikowano 27 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2007 300złza tyle jestem w stanie ci sprzedac kosci zobacz sobie je klik tylko jak cos wolabym poza allegro aby nie placic [rowizji albio obnizyc ich wartosc, a na innej aukcji zobacz procka na ile wykrecilem na tych kosciach. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
morph231 Opublikowano 27 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2007 Chetnie bym sie pisal, ale zalezalo mi na tym ,zeby miec je juz dzisiaj, albo jutro, dodam, ze do grala mam 20 min drogi tramwajem wiec chcialbym kupic cos z tamtad :) (zeby miec na miejscu) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kain Opublikowano 27 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2007 Oferty i rozmowy na ich temat to raczej na PW... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
morph231 Opublikowano 27 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2007 Napisalem co mnie najbardziej interesuje, chcialem tylko odpowiedzi na moje pytanie... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eQ. Opublikowano 28 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2007 Sprzedaj swoje patrioty, i kup OCZ Platinum 2 x 1GB Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrek Opublikowano 29 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2007 no mnie ciekawi inna rzecz ale scisle zwiazana z tym watkiem. Czy jezeli teraz kupie 2x512 i puszcze je w dualu to potem bede mogl dokupic kolejne 2x512 lub nawet 2x1024 i zakladajac ze beda dzialaly z taka sama czestotliwoscia i timingiem to wydajnosc calego ukladu bedzie taka sama jakby to byly dwie kosci np 2x1024 ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...