LPC Opublikowano 21 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2003 moj madry tatus przez 1h siedzial na kompie i jak z niego zeszedl to zostawil po sobie nastepujacy burak jak klikam na jakas strone np jest na www.tweak.pl i chce wejsc na wgk to mi sie pokazuje <span style="color:red;">[ciach!]</span>esko male łokienko i za kazdym razem musz je powiekszac gdzie ustawic zeby tak nie bylo qwa z gory dzieki za odp p.s. do qrwicy mnie to doprowadza w98 iiexplorer6.o Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kabull Opublikowano 21 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2003 Mam tak samo a do tego tylko 16 kolorów i jakoś mi to nie przeszkadza Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 21 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2003 ikona od explorera - i uruchamiaj zmaxymalizowane :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPC Opublikowano 22 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2003 ikona od explorera - i uruchamiaj zmaxymalizowane :wink: a moglbys troche jasniej :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mareczek Opublikowano 22 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2003 ikona od explorera - i uruchamiaj zmaxymalizowane :wink: a moglbys troche jasniej :) A co w tym nie jasnego? Klikasz na ikone skrótu do IE i wybierasz "uruchamiaj zmaksymalizowane". To aż takie trudne? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel_k Opublikowano 22 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2003 ikona od explorera - i uruchamiaj zmaxymalizowane :wink: a moglbys troche jasniej :) a co sloneczko zgaslo, zarowki sie przepalily :? :lol: :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...