Gość igrok Opublikowano 21 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2003 Skupie wkladki do kompaktow (te karteczki co do pudelek wsadzaja aby na nich mozna bylo pisac), obojetnie jakiej firmy byle by czyste/niepogniecione byly... dam 40gr za sztuke... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B3T0N Opublikowano 22 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2003 a nie prosciej byloby sobie soft sciagnac odpowieedni i elegancko sobie zaprojektowac i podrukowac ??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Homer Opublikowano 22 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2003 Naprawdę..?? Ile tego chcesz.. ? Chodzi ci o okładki czy o "tyły" ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel_k Opublikowano 22 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2003 a nie prosciej byloby sobie soft sciagnac odpowieedni i elegancko sobie zaprojektowac i podrukowac ???po co przeplacac :wink: :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tanaka Opublikowano 22 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2003 jakies chyba mam :) pisz na maila ile potrzebujesz a ja zobacze ile mam :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Allen Opublikowano 22 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2003 a nie prosciej byloby sobie soft sciagnac odpowieedni i elegancko sobie zaprojektowac i podrukowac ???po co przeplacac :wink: :lol:Wlasnie po oc przeplacac, skoro jedna jakosc wykonania :lol: :lol: 8) Wg mnie jesli masz drukarke, to wez sobie jakis soft do obróbki, albo wymierz wszystkie wymiary, i zrob np. w Wordzie albo w w Photoshopie, a nawet w Paincie i po problemie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość igrok Opublikowano 22 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2003 1. potrzebuje te wkladki na przod nie te na tyl. 2. A z 15 wezme napewno. 3. Niemam drukarki, poza tym wole takie... Jak ktos ma to moj adres : igrok@arx.pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SuChyY Opublikowano 22 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2003 kup sobie 15 plyt... kup sobie blok techniczny i powycinaj... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel_k Opublikowano 22 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2003 kup sobie 15 plyt... kup sobie blok techniczny i powycinaj...:lol: :lol: :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Allen Opublikowano 22 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2003 kup sobie 15 plyt... kup sobie blok techniczny i powycinaj...:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Tylko po co same okladki bez opakowań i CDków???????????????? :idea: Skup makulatury :idea: :?: :?: :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lisek Opublikowano 22 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2003 2. A z 15 wezme napewno.ROTFL :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość igrok Opublikowano 22 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2003 kup sobie 15 plyt... kup sobie blok techniczny i powycinaj...:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Tylko po co same okladki bez opakowań i CDków???????????????? :idea: Skup makulatury :idea: :?: :?: :lol: Bo lubie opisane kompakty a na czystej kartce wyglada to dziadowsko... choc pewnie niektorzy z was maja okladke z zeszytu w kratke... ja lubie jak cos dobrze wyglada a nieodwalam <span style="color:red;">[ciach!]</span>l... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grinch Opublikowano 22 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2003 kup sobie 15 plyt... kup sobie blok techniczny i powycinaj...:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Tylko po co same okladki bez opakowań i CDków???????????????? :idea: Skup makulatury :idea: :?: :?: :lol: Bo lubie opisane kompakty a na czystej kartce wyglada to dziadowsko... choc pewnie niektorzy z was maja okladke z zeszytu w kratke... ja lubie jak cos dobrze wyglada a nieodwalam <font color="#FF0000">[ciach!]</font>... NIe musisz tego robić na czystej kartce jest jeszcze ołówek linijka i kredki :D. Jak już sobie sam zrobisz takie okładki to będziesz z nich bardziej zadowolony niż z tych kupnych. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michalak Opublikowano 22 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2003 15x40gr+=6zł to chyba przesyłka wyjdzie drożej Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Varrol Opublikowano 22 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2003 Ja tam większość okładek drukuję (te do gier i programów). A co do innych płyt, to wkładam między wkładkę i klapkę karteczkę z nabazgranym opisem (wygląda to fatalnie, ale po co się wysilać). :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Allen Opublikowano 22 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2003 kup sobie 15 plyt... kup sobie blok techniczny i powycinaj...:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Tylko po co same okladki bez opakowań i CDków???????????????? :idea: Skup makulatury :idea: :?: :?: :lol: Bo lubie opisane kompakty a na czystej kartce wyglada to dziadowsko... choc pewnie niektorzy z was maja okladke z zeszytu w kratke... ja lubie jak cos dobrze wyglada a nieodwalam <font color="#FF0000">[ciach!]</font>... Szkoda, że nie masz drukarki, w takim razie opcja z drukowaniem odpada, daltego ja drukuje sobie wkladki, niektore oczywiscie, na cdki, i potem nie ma problemu, w twoim przypadku, trza by specjalny papier ORT: ORT: ORT: ORT: ORT: <span style='color: red;'>ORT: wziasc</span> i go czarnym dlugopisem i linijka potraktowac, albo zbierac gotowe Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość igrok Opublikowano 23 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2003 15x40gr+=6zł to chyba przesyłka wyjdzie drożej Nie no mysle ze mozna to rozwiazac kulturalnie i przeslac listownie poza tym wziolem 20 ale mowie to na dobry :> poczatek... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaKaR Opublikowano 23 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2003 a na jaka cholere ci to Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo163 Opublikowano 23 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2003 No wlasnie przecierz takie rzeczy mozna samemu zrobic . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość igrok Opublikowano 23 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2003 ... Zeby wszadzic do pudelka :P... zerknijcie wyzej to sie dowiecie... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
makakus Opublikowano 23 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2003 A ja mam foliowe, z PCV, mój tatko takie produkuje :] Bardzo wytrzymałe z dziurkami tak zre mozna do segredatora zapakować Wchodzi po 2 CD do jednego... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...