Naquim Opublikowano 22 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2003 Co sądzicie o tej płycie głównej: Abit NF7-S. Czytałem pare recenzji to nawet ją chwalą, narzekają tylko na skromną mozliwosc przy regulacji napięcia (chyba tylko do 2v) moze da się to jakos obejsc, a moze do 2v w zupełności wystarcza? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Naquim Opublikowano 22 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2003 Oto ona: Opis tutaj: http://www.abit-poland.com/prod_mb_show.php?id=76 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek Opublikowano 22 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2003 Bral bym nforcea2 na epoxie, serio :) Nie patrząc na cenę... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kilobajt Opublikowano 22 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2003 Co jest lepsze Abit cz y Epox a moze cos innego? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MOS Opublikowano 22 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2003 Co jest lepsze Abit cz y Epox a moze cos innego? pewnie ze jest lepszy epox :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Naquim Opublikowano 22 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2003 Co jest lepsze Abit cz y Epox a moze cos innego? Pod tym adresem znajdziesz porównanie płyt na Nforce2. Testowany jest tam między innymi Epox 8RDA+ i Abit NF7-S. Abit dostaje tam srebrny "medal" a Epox złoty (dlatego mam dylemat co kupić). Obie nieźle wypadły, a ten abit jest nieco bardziej przyszłościowy. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Naquim Opublikowano 22 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2003 Napisałem "pod tym adresem" a zapomniałem dać adresu :oops: Oto on: http://www.anandtech.com/mb/showdoc.html?i=1759&p=1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KGB Opublikowano 22 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2003 Jak dla mnie to Abit lepiej wyglada od epoxa :P A tak serio to jakos abit wieksza frajde mi sprawil niz epox i w czasach kiedy wszyscy chwala i biora epoxa warto sie wyrozniac,a 2v do 0,13 w zupelnosci wystarcza w domu(nawet 1,8v wystarczy)Zreszta zawsze pozostaja vmody(dla core nie sa skomplikowane) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Duncan Opublikowano 22 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2003 Z Abitem sprawa ma sie tak: Musisz uważaż na revision mobo! 1.0 - unikać z daleka 1.1 - można wziąć (ma poprawione zasilanie proca ale max vcore 1,85) 1.2 - zapowiada sie full wypas (vcore 2,3 vdd 1,7 i vdim 2,9) TU znajdziesz pierwsze doniesienia i fotki będzie łatwiej poznać te właściwą :) Jak musisz kupić mobo szybko to bierz 8RDA+, jak możesz trochę poczekać to czekaj na NF7-S rev. 1.2 !! Pozdrawiam, Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...