Neo_x Opublikowano 22 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2003 Siema...... na tych screenach: http://www.lightstar1.com/themes/images/my...ms/MD_Large.jpg http://www.lightstar1.com/themes/images/me...cs/MT_Large.jpg http://www.lightstar1.com/themes/images/no...al/NT_Large.jpg i jeszcze wielu, wielu innych znajduje sie taki dodatkowy pasek "narzedziowy " na gorze..... wie ktos jak on sie nazywa i skad go sciagnac?? Podoba mi sie i nie moge go znalezc.... bo nie wiem jak sie nazywa :) POzdro :) THX :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 22 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2003 update 56150 :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MOS Opublikowano 22 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2003 ten ostatni jest niezly z tym zegarem :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Allen Opublikowano 22 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2003 To na pewno jesyt jakis soft, cos z temperatuta sprzetu bedziesz musiał poszukac. Heh jak zanajde go i oblookam co to jest to na pewno dam znac. tylko gdzie tego szukac, moze na tej stronce co podales?/? http://www.lightstar1.com/themes/images/ou...ld/OW_Large.jpg tu jest pdana tak nazwa: SysMetriX moze tak sie ten program nazywa :?: :?: :idea: Update: ZNALAZLEM!! Strona głowna SysMetrix Download SysMetriX bardzo fajna rzecz, spodobala mi sie, juz sciagam :D :D :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[yarazz] Opublikowano 22 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2003 Mam podobne i w dodatky wyglada o wiele lepiej ;P Nazywa sie toto StatBar - znajde linka to zapodam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 22 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2003 no chyba raczej to sie lightstar nazywa - nad menu start widnieje ten napis :wink: wiec chyba mozna sie domyslec nie??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B3T0N Opublikowano 22 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2003 podoba mi sie ale wodotryski to jest zajmowanie RAM'u Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Allen Opublikowano 22 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2003 no chyba raczej to sie lightstar nazywa - nad menu start widnieje ten napis :wink: wiec chyba mozna sie domyslec nie??? genghiskhan takich prohramó jest bardzo duzo, m.in. lightstar, Sysmetrix, Boxbar itd. rozne nazwy, to samo dzialanie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Snake16 Opublikowano 23 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2003 fajowe , tez sciagam :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hCr Opublikowano 23 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2003 nie wiem dlaczego ale kiedy mam ten program uruchomiony to komputer bardzo szwankuje, zawisza sie bardzo czesto, uruchomienie jakiegokolwiek programu wyskakuja bledy... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Allen Opublikowano 23 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2003 Hmm u mnie wszystko pieknie chodzi, nawet sie mycha przestala wieszac od HiSa. Moze cos nie tak zainstalowales, a sciagales 1.0 czy 2.0?? i czy z tego co podalem serva?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
deeejot Opublikowano 23 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2003 Dla jakiego to jest windowsa ? i jakie to ma wymagania Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hCr Opublikowano 23 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2003 Hmm u mnie wszystko pieknie chodzi, nawet sie mycha przestala wieszac od HiSa. Moze cos nie tak zainstalowales, a sciagales 1.0 czy 2.0?? i czy z tego co podalem serva??sciagnolem 1.0 bo 2.0 to jest beta, i jak go mam uruchomionego to wiekszosc progsow nie dziala i sie ogolnie cos jebie mam wina 98 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Allen Opublikowano 23 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2003 Dla jakiego to jest windowsa ? i jakie to ma wymagania Czytak troche: przeciez podalem linka, tu jest wszystko napisane jakie systemy co do wymagan to jest wersja 1.0, wymagan nie ma az tak bardzo wymagajacych yba. http://www.xymantix.com/sysmetrix/download.html Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Allen Opublikowano 23 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2003 Hmm u mnie wszystko pieknie chodzi, nawet sie mycha przestala wieszac od HiSa. Moze cos nie tak zainstalowales, a sciagales 1.0 czy 2.0?? i czy z tego co podalem serva??sciagnolem 1.0 bo 2.0 to jest beta, i jak go mam uruchomionego to wiekszosc progsow nie dziala i sie ogolnie cos jebie mam wina 98 Dziw moze zainstaluj jeszcze raz, moze to daltego ze to nie SE, 98 bez SE taki był, czesto sie jebal Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość igrok Opublikowano 23 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2003 Ladne niepowiem ale mnie tu smierdzi linuxem...wg mnie to jest zamach linuxa na windowsa chcacy udowodnic ze linux jest bardziej funkcjonalny od windowsa i ze ma lepsze nakladki graficzne niz windows... juz widac ze zainstalowanie takiego pulpitu wymaga przestawienie sie polowicznie na filozofie linuxa czyli kompletny brak funkcjonalnosci... czy ten linux nigdy nieda za wygrana ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hCr Opublikowano 23 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2003 bede probowal bo to fajna rzecz, dobre funkcje to to ze jest zawsze na wierzchy a jak najedzie sie mysza to znika nie trzeba sie meczyc w klikanie ;) PS macie jakies skiny fajne?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Allen Opublikowano 23 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2003 ja mam kilka, tylko ich nazwy, zadnych linków: - Work While Bent - VOX small - Spectre (Bardzo fajny skin) - innerspace - Atmpsphere v2 - BBX Mercury X - Graphica Blue - Century, w standardzie jest, ale fajny tylko duzo miejsca zajmuje - Foundation - Cooper Deck II - tutaj nie mam pojecia jak ikony przestawic na prawa strone pulpitu bo skin pasuje na lewa-gora, wymiata ten skin Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...