killua Opublikowano 8 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2007 Hmmm wyglad ze wszystko wrocilo do normy ale dziwne to bylo : zaczne od poczatku, komp dzialal przez tydzien non stop gry/programy itp zero zwiech, wczoraj byl wylaczany na noc i tez spoko , teraz na chwile wylaczylem(burza ;) ) a po wlaczeniu zaczely sie stopy windowsa, jeden rdzen(mam amd x2 caly czas na 100%obciazony) praktycznie nie dalo sie nic uruchomic. Ciekawi mnie co moglo byc przyczyna ? podejrzenia: 1) jakis spadek napiecia na lini, burza byla wczesniej wiec moze cos sie podzialo nic innego mi nie przychodzi do glowy O_o Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fury161 Opublikowano 11 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2007 Pewno tak,jakieś wachnięcia na linii były :) .Stąd warto zainwestować w dobrą listwę oraz zasilacz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
killua Opublikowano 14 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2007 odkryłem przyczyne :) tylko teraz nie wiem jak co dalej zrobic. Otóż co ciekawe opisane w pierwszym poscie zwiechy dzieja sie gdy nie ma dostepu do sieci. Net mam droga radiowa , wiec gdy nie ma sygnalu badz wylacze radiowke to sa takie zwisy , to samo dzieje sie na drugiej instalce windowsa co mnie troche niepokoi bo to znaczy ze cos nie tak jest ogolnie z karta a nie tylko drivery sa skopane :( O_o ciekawe Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 14 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2007 Wepchnij w inny slot. Sprawdź u kumpla/sąsiada. Sprawdź gniazdo anteny, czy się nie wyłamało i nie robi zwarć itp. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
killua Opublikowano 15 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2007 Ze slotami to jest problem :( bo grafika ma taki slodki 4cm grubosci wentylek i zostaly mi tylko 2 sloty , w jednym jest muzyka w drugim sieciowka . no nic sproboje a noz widelec :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 15 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2007 Spróbuj je zamienić miejscami. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
killua Opublikowano 24 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2007 zmienilem , nic :( heh po prostu jak nei mam sygnalu sieciowego to wylaczam karte w systemie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...