Kml Opublikowano 22 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2003 ...bo ja właśnie zobaczyłem kawałek i spadłem z krzesła. musze znaleść cały filmik. Wiecie że to koleś (jeden)robił przez 40 miesięcy ?? tzn 40 miesięcy minęło od pomysłu do wykonania nieźle nie? nasz rodak ;) http://polityka.onet.pl/162,1111746,1,0,artykul.html Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateoosh Opublikowano 22 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2003 Był o tym wątek niedawno, i był tam link do filmu :]. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MOS Opublikowano 22 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2003 zajebisty filmik koles sie naprawde musial napracowac nad nim :) ogladalem go calego Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kml Opublikowano 22 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2003 Był o tym wątek niedawno, i był tam link do filmu :]. :oops: :oops: :oops: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Allen Opublikowano 22 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2003 Kml fajny chlopak z ciebie ale ten watek był poruszany osatnio wczoraj yba, tam tez jest link do niego, ja wczoraj obejrzalem, 3dmark przy tym to pryszcz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 22 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2003 a widziales inny topik o tym???? fajny jest - polecam :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...