dar_max Opublikowano 11 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2007 Podczas odtwarzania muzyki w WMP nie mogę dać na pełny ekran wizualizacji gdyż wyskakuje taki komunikat "Aby użyć polecenia pełny ekran może być konieczne dostosowanie ustawień wyświetlania systemu windows. W panelu sterowania otwórz aplet Ekran i spróbuj ustawić opcję Przyspieszanie sprzętowe na pozycję pełne" sprawdziłem tę opcję i jest właśnie tak ustawiona. Mimo to komunikat nadal się pojawia. Co może byś tego przyczyną? Konfig kompa taki jak w podpisie. Jeszcze jedno co zauważyłem teraz gdy odtwarzam film DVD na kompie są przycinki mimo że nie pracuje nic w tle a wcześniej tego problemu nie było pojawił się po formacie kompa. Proszę o poradę. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 12 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2007 Sterowniki do płyty głównej i grafiki zainstalowane (najnowsze dla danego modelu)? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oldskul Opublikowano 12 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2007 I ofkoz DX9.0c najnowsza aktualizacja. Tak swoją drogą WMP to syf imho straszny. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gierek Opublikowano 12 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2007 wmp bosze.... www.videolan.org/vlc/ interfejs ubogi ale... są skorki są rozne wizualizacje... tylko trrzeba sie przyzwyczaic ale vlc ma ogromną zaletę....własne biblioteki.... i nigdy nie ma zadnych z nim problemow WMP = IE Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...