FoG_18 Opublikowano 14 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2007 Wczoraj po świeżej instalacji systemu, wszedłem do systemu i wszystko działało jak należy, jednak po kilku godzinach zrestartowałem kompa i pojawił mi się ten komunikat i nie pojawia mi się pulpit, tylko tapeta, nie mogę też wejść w Mój Komputer, tylko przez Manager Zadań mogę wchodzić do programów... oto ten komunikat, szukałem w internecie, ale tam jest o stylach do xp, a ja nic nie grzebałem z tym. pomocy, nie chcę znowu formatować dysku Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nosweratu Opublikowano 14 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2007 Skorzystaj z przywracania systemu - proste i wygodne:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kolobos Opublikowano 14 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2007 Nie umiesz wykadrowac normalnie zdjecia?! Po co wklejasz to biale tlo? Przywroc ten plik z plyty instalacyjnej xp i zobacz czy bedzie dzialac. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FuGiS Opublikowano 14 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2007 ctrl+alt+del -> nowe zadanie -> wpisz 'explorer'. powinno wszystko wskoczyc po chwili :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FoG_18 Opublikowano 14 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2007 Skorzystaj z przywracania systemu - proste i wygodne:) od razu wylaczylem Nie umiesz wykadrowac normalnie zdjecia?! Po co wklejasz to biale tlo? przepraszam jesli cie to urazilo :sad: Przywroc ten plik z plyty instalacyjnej xp i zobacz czy bedzie dzialac. nie dziala, nie przywraca w ogole tego pliku ctrl+alt+del -> nowe zadanie -> wpisz 'explorer'. powinno wszystko wskoczyc po chwili icon_smile3.gif też wpadłem na ten pomysł ;] niestety przy próbie uruchomienia explorera wyświetla się ww. komunikat/błąd i nic nie da się zrobić, pulpit się nie ładuje proszę o pomoc! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 14 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2007 Opcja naprawy systemu z płyty CD - opis tutaj: http://forum.purepc.pl/index.php?s=&sh...t&p=2610056 Musi zadziałać. :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...