fuxmen Opublikowano 23 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2003 czemu mi wychodzi z 3d marka 2001 se jak jest przy teście pixelshader wypisuje normalnie że nie supportuje i chce przejść do następnego stestu a tu się wyłącza konfig: win me, detonatory 41.09, sis agp vxd driver ver. 1.13, i to co w podpisie próbowałem przeinstalować 3d mark 2000 przechodzi cały co jest :?: :?: :?: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ChamRyszak Opublikowano 23 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2003 Miałem kiedys GF2 GTS Leadteka. Pewnego dnia po prostu zepsuł sie w opisany przez ciebie sposób. Było to gdzieś rok po zakupie. Przez ten rok działał przy ustawieniach 240/395. Nigdy sie już nie naprawił. Działa do dzisiaj tyle, że właśnie tak kulawo. Jak wyłączałem w 3dmarku z testów pixel shedera, to przechodził test. Kiedy to się stało, sprawdzałem na różnych kompach,detonatorach i systemach. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fuxmen Opublikowano 23 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2003 szkoda bo nie wiem ile mam w 3d marku a chciałbym iwedzieć a tak to <span style="color:red;">[ciach!]</span>o Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
irnlng Opublikowano 23 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2003 wylacz ten test poprostu, o co Ci chodzi... i tak go nie obsluguje. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fuxmen Opublikowano 23 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2003 nie oto chodzi przedtem miłem właczony i po prostu go omijało a teraz nie nie wiem o co z tym loto ale spóbuję Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...