Caleb Opublikowano 16 Grudnia 2011 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2011 <p>Istnieje grupa bohaterów wywodzących się z kultowych produkcji, których gwiazdy lśnią pomimo nieubłaganie mijających lat, wbrew panującej modzie, nieudolności developerów oraz światowemu kryzysowi. Ikony starej szkoły w osobie Mario, Lary Croft czy Duke Nukem trzymają się znakomicie, chociaż tego ostatniego potraktowano z wyjątkowym okrucieństwem wypuszczając fatalnego Duke Nukem Forever. Przeszło dekadę temu do ekskluzywnego grona kultowych postaci dołączył także niejaki Sam Stone, powracający teraz w trzeciej odsłonie swoich przygód hołdujących pięknej tradycji. Serious Sam: BFE to bezkompromisowa strzelanina, bardziej oldschoolowa od Duke Nukem Forever i Hard Reset razem wziętych, dodatkowo okraszona hektolitrami posoki oraz wyjątkowo kąśliwym poczuciem humoru. Tęskniliście za koszeniem z mini-guna setek potworów, szukaniem sprytnie poukrywanych sekretów z fantami albo po prostu wygadanym Samem? Wasze modlitwy zostały wysłuchane! Tylko czy kolejny powrót po latach okaże się udany?</p> <p class="rteright"><b>Autor:</b> Caleb - Sebastian Oktaba</p> RECENZJA SERIOUS SAM: BFE - PUREPC.PL Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Corso Opublikowano 16 Grudnia 2011 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2011 Z recenzji wynika, że ma większe wymagania od BF3. To chyba jakiś żart. :blink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Caleb Opublikowano 16 Grudnia 2011 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2011 Z recenzji wynika, że ma większe wymagania od BF3. To chyba jakiś żart. :blink: Oj, SS3 potrafi chrupnąć zwłaszcza przy zaawansowanym AA, a spadki fps pojawiają się także przy tumanach kurzu – BF3 banglał lepiej na tym samym sprzęcie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B@nita Opublikowano 16 Grudnia 2011 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2011 (edytowane) Oj, SS3 potrafi chrupnąć zwłaszcza przy zaawansowanym AA, a spadki fps pojawiają się także przy tumanach kurzu – BF3 banglał lepiej na tym samym sprzęcie. Bo SS3 to gra a Batleszit 3 to film,dlatego lepiej chodzi :lol2: Edytowane 16 Grudnia 2011 przez B@nita Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Corso Opublikowano 16 Grudnia 2011 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2011 ;) Miałem na myśli BF3 w multi. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nalewator Opublikowano 16 Grudnia 2011 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2011 Mam pytanie . Czy można gdzieś kupić wersje pudełkową gry ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Caleb Opublikowano 16 Grudnia 2011 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2011 Mam pytanie . Czy można gdzieś kupić wersje pudełkową gry ? W PL raczej nie - Cenega ma wydać grę (podobno) w połowie stycznia. Więc póki co zostają tylko platformy cyfrowe. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nalewator Opublikowano 17 Grudnia 2011 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2011 Dzięki za info. No niestety trzeba szukać innego prezentu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yooguruto Opublikowano 6 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2012 Amazon.com: Serious Sam 3: BFE [Download]: Video Games niestety tylko dla mieszkańców ŁUSA. Myślicie, że może się to zmienić i udostepnią grę na rynek EU? A może ktoś spotkał się z jakims promo na naszym kontynencie? Pytam bo z chęcia kupiłbym ze znajomym jakąs grę do coopa a ta nadaje się wysmienicie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pix3l Opublikowano 6 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2012 przecież są na aledrogo po 45-50zł. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
:Focus Opublikowano 6 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2012 (edytowane) Żeby kupować na Amazon wystarczy podać adres powiedzmy konsulatu RP w Nowym Jorku. Po kupnie gry można podpiąć pod steam (jeśli jest taka opcja) lub ściągać bezpośrednio od nich. Edytowane 6 Kwietnia 2012 przez :Focus Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yooguruto Opublikowano 6 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2012 (edytowane) Jestes w 100% pewny? A co z np. SS3, on chyba jest na steam, klucz mi zabangla? Edytowane 6 Kwietnia 2012 przez yooguruto Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
:Focus Opublikowano 6 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2012 Ja tak kupiłem Dungeon Defenders i Deus Ex Human Revolution. Obie gry bez problemu zarejestrowałem na steam (kartę mam zwykłą z mbanku). Serious Sam 3 jest grą steamworks więc steam jest wymagany. Zresztą w opisie produktu też napisali "A Steam account is required for game installation and activation." Na 99% powinno być ok :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...