860lacov Opublikowano 19 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2007 Dokładnie jak w temacie. Jakiś czas temu ściągałem sobie jakiś plik azureusem. Musiałem przeinstalować system i spotkała mnie przykra niespodzianka. Włączyłem azureusa i nic w nim nie było. Pomyślałem, że wystarczy odpalić od nowa torrenta i nie będzie problemu jednak azureus zrobił zaczął ściaać plik od nowa, ale pod zmienioną nazwą. Wyglądało to tak, że na początku plik nazywał sie np. domeczek, a po próbie wznowienia ściągania domeczek-1 czy coś takiego. Czy da się tego uniknać? Tamte pliki już i tak ściągnąłem od nowa, ale teraz mam coś większego, a szykuje się reinstalacja więc nie chcę ich stracić Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
evocati Opublikowano 19 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2007 Nie wiem jak to jest w azureusie (IMHO slaby klient) ale w utorrent wystarczy wskazac odpowiedni dir i dac Sprawdz ponownie (jakos tak) a on sprawdzi ile zostalo sciagniete i sciagnie reszte. Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
860lacov Opublikowano 19 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2007 ją używam azureusa bo w praktycznie od razu mam bardzo dobry transfer czego nie doświadczyłem na innych klientach. W azureusie jest możliwość eksportowania torrenta. Wtedy program tworzy 2 pliki. 1 to torrent, a 2 jest w formacie xml. niestety nie mam jak sprawdzić czy to właśnie ta opcja bo gdyby coś teraz nie poszło to miałbym 4 gb w plecy. jeśli ktoś w was używa ww programu i wie co i jak to proszę o pomoc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzechuk Opublikowano 20 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2007 sciagasz odpowiedni torrent i odpalasz go w dowolnym kliencie, wskazujesz katalog, do ktorego sie sciagal niedokonczony plik i dajesz ok... zanim zacznie sciagac, sprawdzi strukture plikow, pohaszuje i zacznie sciagac ponownie... dobrze jest tez ustawic katalog dla plikow torrent, na nie systemowej partycji, wtedy nie bedziesz musial sciagac torrenta jeszcze raz... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
860lacov Opublikowano 20 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2007 Przecież właśnie napisałem, że kiedy odpaliłem odpowiedni torrent to zaczął mi się ściągać jako torrent-1 czyli zaczął ściągać torrent od nowa tylko dodał do niego 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 20 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2007 Sprawdz czy ten program nie zapisuje gdzies info o sciąganych plikach. A od wczoraj to te 4GB juz by mozna 5 razy sciągnąć... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
860lacov Opublikowano 21 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2007 Zależy na jakim łączu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...