Skocz do zawartości
DarkDog

A7V8X & BIOS 1011

Rekomendowane odpowiedzi

zapodaj se tego nowego i już. Napewno cosik daje. Mnie dało że temperatury są w (powiedzmy) normie i nie odbiegaja stanowczo od odczytów sisoft sandry czy speedfana. Jezu nic nie stracisz, no chyba że będziesz to robił first time to stracisz dziewictwo. Tylko tyle :D :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Prawda jest taka. Bios aktualizuje sie tylko wtedy gdy zaczynają sie jakieś problemy.. nowy sprzet itp.

Ale od jakiegoś czasu aktualizuje sie go tak jak stery do grafy i chyba dobrze :>

Zaktualizuj sobię przez live update i juz :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mam pytanie do tych którzy mają tego biosa: czy jest duża róznica w porównaniu do 1010, jeśli tak to co zmieniono i czy warto uaktualniać?

Tak Temperatura wzrosla mi z 38*C na 45*C po zainstalowaniu biosu 1011. Wczesniej mialem 1010 :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Na sandrze mam o 17 stopni wiecej niz na Pc probe. Podobno Sandra zle mierzy temperature. Ja sie zastanawiam zeby zainstalowac na radiatorze jakis termometr. :)

Mnie się wydaje ze sandra dobrze mierzy, bo ja wytłumaczyc ze na procku mam 24*C - PC probe, a na płycie 26*C???

Sandra podaje około 40*C, zaś na Epoxie 8k9a mam podobny odczyt, na takim samym chłodzeniu, procesorze i taktowaniu.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi