DarkDog Opublikowano 23 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2003 Mam pytanie do tych którzy mają tego biosa: czy jest duża róznica w porównaniu do 1010, jeśli tak to co zmieniono i czy warto uaktualniać? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek Opublikowano 23 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2003 A co ci szkodzi spróbować? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radior Opublikowano 23 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2003 zapodaj se tego nowego i już. Napewno cosik daje. Mnie dało że temperatury są w (powiedzmy) normie i nie odbiegaja stanowczo od odczytów sisoft sandry czy speedfana. Jezu nic nie stracisz, no chyba że będziesz to robił first time to stracisz dziewictwo. Tylko tyle :D :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek Opublikowano 23 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2003 Prawda jest taka. Bios aktualizuje sie tylko wtedy gdy zaczynają sie jakieś problemy.. nowy sprzet itp. Ale od jakiegoś czasu aktualizuje sie go tak jak stery do grafy i chyba dobrze :> Zaktualizuj sobię przez live update i juz :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Butcher Opublikowano 24 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2003 Mam pytanie do tych którzy mają tego biosa: czy jest duża róznica w porównaniu do 1010, jeśli tak to co zmieniono i czy warto uaktualniać? Tak Temperatura wzrosla mi z 38*C na 45*C po zainstalowaniu biosu 1011. Wczesniej mialem 1010 :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
S_Works Opublikowano 25 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2003 U mnie mimo zainstalowania BIOS-u 1011 rozbieznosc miedzy wskazaniami Asus Probe a Sandra wachaja sie okolo 18-20 stopni Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Butcher Opublikowano 26 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2003 Na sandrze mam o 17 stopni wiecej niz na Pc probe. Podobno Sandra zle mierzy temperature. Ja sie zastanawiam zeby zainstalowac na radiatorze jakis termometr. :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
makakus Opublikowano 26 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2003 Na sandrze mam o 17 stopni wiecej niz na Pc probe. Podobno Sandra zle mierzy temperature. Ja sie zastanawiam zeby zainstalowac na radiatorze jakis termometr. :) Mnie się wydaje ze sandra dobrze mierzy, bo ja wytłumaczyc ze na procku mam 24*C - PC probe, a na płycie 26*C??? Sandra podaje około 40*C, zaś na Epoxie 8k9a mam podobny odczyt, na takim samym chłodzeniu, procesorze i taktowaniu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...