sinus Opublikowano 23 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2003 Mam kupić kuzynkowi 256DDR266 i chciałbym wiedzieć jakich pamięci mam się wystrzegać, a jakie polecacie? Nie do podkręcania. Płyta to K7S5A, więc fsb będzie zwiększone minimalnie, w tej chwili o 12MHz, pamięci mają być stabilne i pewne. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek Opublikowano 23 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2003 no name?? Chyba musia byś mieć peecha aby trafić na jakieś naprawdę marne :? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
|\/|ASO|\| Opublikowano 23 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2003 Do lekkiego O/C wystarczą ci każde najtańsze pamięci, niema co wydziwiać :D A jeśli chcesz coś lepszego to z praktyki wiem ze dobre są Kingstony 266 u mnie chodzą jako 340 Mhz :D Pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
metal Opublikowano 23 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2003 Do lekkiego O/C wystarczą ci każde najtańsze pamięci, niema co wydziwiać :D A jeśli chcesz coś lepszego to z praktyki wiem ze dobre są Kingstony 266 u mnie chodzą jako 340 Mhz :D Pozdrawiam wiem coś o tym ghyhy... mi spoko poshły na 173x2 [346mhz] heh... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 24 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2003 Moje No Name:) Pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IGI Opublikowano 24 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2003 jak do malego oc ja polecam moje pc266 siemensa na kosciach samsunga mi poszly na obecnej plycie niestety tylko na 385 na msi 845e max dzialaly jako 399Mhz :P czyli ddr 400 przy przepustowosci pond 3gb/s mam screenshoty w domku :)) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IGI Opublikowano 24 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2003 dodam ze bez zwiekszania napieci na kostki :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...