vENiZE Opublikowano 17 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2007 Czy jest znaczna różnica między w grafie między wersją na PS2 a PS3? Mimo, że mam PS3 i wybór powinien być oczywisty, to różnica w cenie i różnica na screenach pozostawia lekki obłęd... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 17 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2007 Vidi napisał(a): Czy jest znaczna różnica między w grafie między wersją na PS2 a PS3? Mimo, że mam PS3 i wybór powinien być oczywisty, to różnica w cenie i różnica na screenach pozostawia lekki obłęd... Na ps2 jest stary engine znany z pes6 (w zasadzie gra wyglada tak samo) na ps3 jest nowy silnik. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
snaker Opublikowano 19 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2007 Tyle że w wersje na PS3 nie da się grać - gra niemiłosiernie skacze. Ponoć ma być niedługo patch, ciekawe czy wyeliminuje ten problem w 100%. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s0lid Opublikowano 20 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2007 (edytowane) sa tu jakies pionki ca by wyskoczyly na partyjke? xD moj gt to "VoiTech PL" Edytowane 20 Listopada 2007 przez s0lid Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bania Opublikowano 17 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2007 Boże, czy u każdego animacja przy powtórkach i zbliżeniach tak NIEMIŁOSIERNIE TNIE?! :angry: Normalnie grać się odechciewa, pomimo że podczas samego grania jest dość płynnie... :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
snaker Opublikowano 18 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2007 Tak, tnie i to bardzo. Czasem się zastanawiam czy twórcy danej gry ją w ogóle testują ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bania Opublikowano 18 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2007 Szczerze mówiąc też się wczoraj nad tym zastanawiałem, dziś już nawet nie włączałem co by nerwów więcej nie tracić... Chyba poleci niedługo na allegro, bo aż szkoda żeby na wartości traciła... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
snaker Opublikowano 19 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2007 No ja tam sprzedawać nie będę. To w końcu powtórki, a gameplay moim zdaniem o wiele lepszy od PES6 (którego próbuje się pozbyć, ale jego wartość to całe 50zł :( ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fisher_nh Opublikowano 29 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2007 Hmm ja dzisiaj w TESCO kupilem Pesika i narazie probuje sie do niego przekonać .Grafika mnie razi , to juz druga odslona na konsoli nowej generacji panowie z Konami powinni sie bardziej przyłożyć. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bania Opublikowano 29 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2007 Grafika (może poza murawą) nie jest tragiczna. Zdecydowanie gorzej jest z płynnością, zwłaszcza podczas zbliżeń i powtórek - to dopiero razi w oczy. No ale samo granie jest dość przyjemne, da się przyzwyczaić ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fisher_nh Opublikowano 30 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2007 Ok zmienilem kamerke i jest wporzadku, powtorki i zblizenia to rzeczywiscie horror. Mam problemy z gra online ,nie moglo mnie z nikim polaczyc (pisalo ze NAT MODERATE) zmienilem NAT na OPEN w ustawieniach routera i jest troszke lepiej. Teraz jak mi pokazuje pokoje to na 1 wyszukanie (czyli okolo 15 pokoi) znajduje moze jedna osobe z ktora moge sie polaczyc ,pozostale maja unknown network i jak probuje wejsc to sie pojawia couldn't access. Łącze z kablówki NTL 6Mb/s download / 512 Kb/s upload NAT open ,porty TCP/UDP 3074 odblokowane Gralem z dwoma osobami: raz z wlochem 3 mecze ,byly lagi ale znosnie sie gralo drugi raz z francuzem ,nie dalo sie grac. Jak jest u Was panowie mozecie sie polaczyc z kazdym pokojem ? Macie jakies pomysły w czym moze tkwić u mnie problem ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vENiZE Opublikowano 6 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2008 Też mam 6144/512, ale ADSL i w większości przypadków 2-3 kreski, czyli full, ale nie raz trafi się taki rodzynek, że mam czerwoną :D (ale to już nie wina mojego łącza) i opóźnienie +/- wynosi 2 sekundy :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ivan06 Opublikowano 1 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2008 Witam, czy jest mozliwa gra w PES2008 w taki sposob ze wybieram np lige, a kumpel gra wszystkimi druzynami w lidze, oprocz mojeje, chcielismy tak zagac ale podczas meczu daje setings player ale kumpel nie moze przejsc padem na strone komputera, w pes6 podobnie a na ps2 da sie tak. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kkNd! Opublikowano 1 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2008 ivan06 napisał(a): Witam, czy jest mozliwa gra w PES2008 w taki sposob ze wybieram np lige, a kumpel gra wszystkimi druzynami w lidze, oprocz mojeje, chcielismy tak zagac ale podczas meczu daje setings player ale kumpel nie moze przejsc padem na strone komputera, w pes6 podobnie a na ps2 da sie tak.z tego co pamietam obie strony moga sobie wybrac dowolna druzyne narodowa/ligowa niezaleznie od siebie =) o to chodzilo? bo nie wiem czy dobrze zrozumialem :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bania Opublikowano 1 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2008 Ale koledze chodzi o tryb ligi, nie exhibition. Być może musisz ustawić przy tworzeniu ligi ilość drużyn którymi gra player. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ivan06 Opublikowano 3 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2008 Wybieram wlasnie 2 playerow do ligi, kumpel wybiera jedna druzyne a ja druga, i teraz chodzi mi oto ze jak on ma grac jakis mecz ligowy z komputerem to ja chcialbym grac za komputer jako przeciwnik i tak przez cala lige Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bania Opublikowano 4 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2008 To chyba zamiast "2 playerów do ligi" musisz wybrać tylu ile w lidze jest drużyn :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ivan06 Opublikowano 4 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2008 Bania napisał(a): To chyba zamiast "2 playerów do ligi" musisz wybrać tylu ile w lidze jest drużyn :) tak tylko jeszlei zrobie tak jak proponujesz to przykladowo ja biore Barcelone kumpel chce Grac R. Madryt, robimy tak jak piszesz to pierwsz kolejka np Barcelona - Valencia czyli jest ok ja gram Barcelona a kumpel Valencia , ale juz np druga kolejka, Valencia - Espaniol no i to nie sa druzyny ktore ktos z nas wzial do gry w lidze, powinien go rozegrac komputer, wiesz juz o co mi chodzi? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bania Opublikowano 4 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2008 (edytowane) Aha, w ten sposób chcecie grać. Po prostu grać ligę dwiema różnymi drużynami. Tak chyba nie da się zrobić. @simian raticus To jest porażka... Wygrać 75% meczy z ostatnich 20 rozegranych online to nie lada wyczyn (o przyjemności z grania nawet nie ma co myśleć... :| ), gdy piłka teleportuje się z jednego pola karnego na drugie... Istny pokaz slajdów... :angry: Edytowane 4 Marca 2008 przez Bania Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ivan06 Opublikowano 5 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2008 szkoda bo na ps2 da sie tak, dziwne Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
snaker Opublikowano 6 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2008 Niestety nie od dziś wiadomo, że wersje na x360 i PS3 są nieco upośledzone jeśli chodzi o odpowiednie opcje. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bania Opublikowano 19 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2008 Zawsze w akcie desperacji pozostaje FIFA, ostatnie edycje nawet dają radę ;) W demko EURO 2008 całkiem przyjemnie mi się grało. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...