Marmol Opublikowano 24 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2003 Własnie dzisiaj otrzymałem przesyłkę z zasilaczem zakupionym na Allegro. Takie wskazuje napiecia: +3,3 3,26 +5 4,89 +12 11,86 -12 12,20 -5 4,99 Da się je zaakceptować, czy raczej kiepsko ?? pozdr Marcin Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek Opublikowano 24 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2003 NApięcia pokazuje niemal identyczne co u mnie, tylko ze ja zamist +3,3 V mam 3,4 chyba.... :/ A posiadam codegena tylkoze mam gorszego rocka itp.. :) Raczej da sie zaakceptować Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sz@tynbury Opublikowano 24 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2003 Własnie dzisiaj otrzymałem przesyłkę z zasilaczem zakupionym na Allegro. Takie wskazuje napiecia: +3,3 3,26 +5 4,89 +12 11,86 -12 12,20 -5 4,99 Da się je zaakceptować, czy raczej kiepsko ?? pozdr Marcin Poszukaj, był topic o tej zasilce, podałem tam napięcia mojej zasiłki. Niestety jest ryzyko, przynajmniej jeśli się kupuje od Parady, że dostanie się BT bez PFC. Ja miałem szczęście ale kumpelos nie. Na szczęście dogadał się z nim i mu przyśle z PFC. Te bez PFC nie mają trafa. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 24 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2003 jak juz kupiles , to musisz zaakceptowac, pytac to bylo przed zakupem, nie po, bez sensu :? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sz@tynbury Opublikowano 24 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2003 jak juz kupiles , to musisz zaakceptowac, pytac to bylo przed zakupem, nie po, bez sensu :? Tyle, że w opisie jest jak byk, że ma PFC Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...