bleys Opublikowano 22 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2007 jak w temacie jakies propozycje? laptop ma pracowac stabilnie. bez problemow z bateria, matryca itp.. myslalem o jakims asusie z cel 1.7 na pokladzie Pozdrawiam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Masaj007 Opublikowano 22 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2007 Praca raczej w domu czy będziesz przenosił? To determinuje raczej rodzaj matrycy. Mogą być używki? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bleys Opublikowano 22 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2007 w 98% w domu, tylko nowe wchodzą w gre. będzie do netu, filmow, muzyki, pakietu biurowego etc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TK Opublikowano 23 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2007 hp nx7300 - mogę polecić, tylko bierz tego z 2x512mb i z winem xp Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bleys Opublikowano 23 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2007 (edytowane) hp nx7300 - mogę polecić, tylko bierz tego z 2x512mb i z winem xp Dzieki :) jeszcze jakies propozycje? Ps. jak dlugo trzyma w nim bateria? Edytowane 23 Maja 2007 przez bleys Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TK Opublikowano 23 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2007 3h Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bleys Opublikowano 23 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2007 Ty masz tego z celeronem m ? bo z core duo troche juz za drogi.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 23 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2007 Skoro ma być solidny to może jakiś Asus? Sam od pewnego czasu szukam lapka i po kilku artach doszedłem do wniosku, że jest to jedno z lepszych rozwiązań. Kwestię modelu pozostawiam Tobie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TK Opublikowano 24 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2007 Ty masz tego z celeronem m ? bo z core duo troche juz za drogi..Tak, Yonah, 0,065nm i 1mb cache Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mariush190 Opublikowano 7 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2007 Skoro ma być solidny to może jakiś Asus? Sam od pewnego czasu szukam lapka i po kilku artach doszedłem do wniosku, że jest to jedno z lepszych rozwiązań. Kwestię modelu pozostawiam Tobie. ten proc jest 64 bitowy? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...