Gość Grzechu_1990 Opublikowano 22 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2007 Witam, otóż dziś miałem mały wypadek z telefonem i padła mi karta sim, nie wiem jak to sie stało że padła ale nie działa w żadnym telefonie (sprawdzane na 2-óch). Czy jest możliwość odzyskania danych z tejże karty? Jeżeli tak to ile może to kosztować i gdzie? Czy można duplikat takiej karty skądś wziąć? Proszę o jakiekolwiek odpowiedzi-bardzo mi zależy na tym :sad: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 22 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2007 Najlepiej z tymi pytaniami udać się do operatora. Ewentualnie szukać kogoś, kto ma programator takich kart, ale to akurat nie tak łatwo znaleźć. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 22 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2007 (edytowane) Najlepiej z tymi pytaniami udać się do operatora. Ewentualnie szukać kogoś, kto ma programator takich kart, ale to akurat nie tak łatwo znaleźć. Jakoś nigdzie nie widziałem punktów heyah, korzystają z zasięgu ery ale to chyba nie wiele ma wspólnego :? EDIT: Na heyah.pl coś znalazłem, ale na duplikacie chyba nie będzie numerów/smsów które mam na tej? :? Edytowane 22 Maja 2007 przez Grzechu_1990 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 22 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2007 To ich karta, więc częściowo powinni odpowiadać za nią. Jeśli padła, to IMHO powinni pomóc w odzyskaniu danych. Chociaż z drugiej strony to tylko telefonia "na kartę", więc troska o klienta to nie ich brocha. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 22 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2007 Przejdę sie do biura obsługi klienta i zobaczę, jeżeli ktoś by coś jeszcze wiedział to proszę o posty, informacje itp, etc [; Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
psz3mo Opublikowano 22 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2007 kartę dostaniesz nową, ale o odzyskaniu danych możesz zapomnieć. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...