adnet Opublikowano 24 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2003 mam do dyspozycji na plyte do 350 zeta z cennikow i telefonow do sklepow wywnioskowalem ze dobry wybor to Gigabyte GA-7VA-C KT333 USB2.0 Sound 5.1 320 zł co sadzicie o tym modelu wszelkie plusy i minusy bede wdzieczny za nie wywalanie tego postu :))) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateoosh Opublikowano 24 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2003 O ile mi wiadomo to ten Gigabyte nie mam zmiany mnożnika :|. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adnet Opublikowano 24 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2003 A nie orientujecie sie czy ta plyta obsluguje FBS 166 Mhz ?????????? a jesli nie to ktory model Gigabyte'a juz ja obsluguje?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KGB Opublikowano 24 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2003 ty masz epoxa 8K7A+ i chcesz go zmieniac,nie przesadzaj,lepiej zmien se proca na 1700+ i krec.Ten epox spokojnie powinien obsluzyc 0,13 i fsb166 wycisniesz jak nic.Nie pamietam czy ma udma66 czy 100 ,ale jak o barakude sie boisz i masz udma 100 to zmniejsz na 66 w biosie (jak nie mozna to podepnij tasma 40-zylowa) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek Opublikowano 24 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2003 Choler płyty nie zmianiaj :) A jak juz to posłuchaj KGB Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...