Steeler Opublikowano 24 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2003 Ktos z was robil ten egzamin? Ile dostaliscie punktow? Ciezko wylo? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikaelus Opublikowano 24 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2003 A co to za egzamin, jeśli można wiedzieć? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Steeler Opublikowano 24 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2003 A co to za egzamin, jeśli można wiedzieć? Widocznie go nie robiles skoro nie wiesz... :wink: TOEFL - Test Of English as a Foregin Language To jest potrzebne jesli chce sie dostac na studia np. w USA... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Steeler Opublikowano 24 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2003 Zobacz na Cool Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymon Opublikowano 24 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2003 to prawda ze TOEFL`a trzeba ponawiac? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikaelus Opublikowano 24 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2003 Hmm... ciekawe, nigdy o nim nie słyszałem :) Ja robiłem inne egzaminy (FCE, CAE) ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xslimakx Opublikowano 15 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2003 no to widze ze nikt o tym TOEFL nic nie slyszal :( szkoda bo sie powoli przymierzam aby sie zapisac na ten egzamin... moze cos sie zmienilo i juz cos zdaliscie? Steeler i co z toba? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...