Skocz do zawartości
Gość DeViLSource

Jaką Karte Wybrac Do 280zł

Rekomendowane odpowiedzi

Gość DeViLSource

Jaką karte wybrac do 300zł

(zwiekszam zakres cenowy bo doszly kieszonkowe :D)?? mysle nad GeForce 6800GT? ale czy to sie oplaca ? bedzie mnie kosztowac jakies 275zł z wysylka...

prosze o pomoc

pozdrawiam

PCI-E :)

Edytowane przez JustMe

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Naprawdę warto dołożyć do http://allegro.pl/item195855527_galaxy_gf_..._pci_e_gw_.html

Sam taką posiadam, OC 500/1400 @ 640/1700 pencil vmod ( 5min pracy ołówkiem) 780/1700 i 4k p w 3dmarku 2k6. Do tego ciche chłodzonko Zalmana.

Jak za drogo, to poszukaj na Allegro / giełdzie ppc używek chodzą po ~ 280zł, ewentualnie kup taką samą grafę , tylko firmy palit. ( koszt ~ 300zł).

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Daruj sobie 6800GT miałem taką kupiłem na allegro i po 2 tygodniach padła. Odesłałem i dostałem kolejną która znów po 2 tygodniach padła odesłałem, ale już mi nie przysłali kolejnej i tak 300zł poszło w kanał. Zmuszony do kupienia czegoś kupiłem nówkę 7900GS od Galaxy i mam spokój. Tak jak wyżej napisano kup jakiegoś 7600 nowego i będziesz miał spokój.

Dodam jeszcze, że mój 6800GT jeden jak i drugi wyglądał tak jak by ktoś się nimi na magazynie rzucał!

Edytowane przez Marcinas83

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość DeViLSource

no kwestia tego jakiej jakosci sprzet ci wyslali...

moge dodac ze wolalbym taka ktora dobrze sie kreci bo mam wszystko na w/c wiec z temperaturami niebede mial problemu...

juz mam metlik w glowie od tych dwóch kart :/

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

7600gs i nic więcej, żeby nie było wątpliwości tylko na ddr3 :D. Z tego co pamiętam galaxy miało trochę większe takty pamięci no i zalana

Edytowane przez capone

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Może i 6800GS dobrze wypadła ale zauważ że ten test jest z 2005 roku. Więc dwa lata temu była to dobra karta. Teraz kupuj albo 7600GS lub jeśli chcesz trochę zaoszczędzić to 7300GT którego mocno podkręcisz. Ale ja bym raczej polecał 7600GS od Palita oczywiście wersje SONIC.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość DeViLSource

znalazłem 6800GT Palita 256mb ddr3 za 310zł z wysyłką oplaca sie go kupić?? proszę o szybka odpowiedz

Edytowane przez JustMe

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość DeViLSource

czym sie różnia 7600gs od 7600gt ?? oprocz ceny oczywiscie?wieksza moca? wieksza podkrecalnoscia?

ps. wiem ze jestem strasznie uparty :D

Edytowane przez JustMe

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

7600GT różni się tym że ma wyższy taktowania niż 7600GS i to wszystko. Ale podkręcony 7600GS go bez problemu dogania a czasem jest nawet szybszy, a różnica w cenie jest znaczna. Tak jak koledzy wyżej polecam 7600GS i nic innego do tych 300 zł. Karty z serio 6800 są po prostu stare i na nowe gry za słabe.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tylko i wyłącznie pod PCI-E Palit 7600gs Sonic. CENA UWAGA 295 ZŁOTYCH

http://techplanet.pl/?gk=0&k=8&id=...mp;filtr=szukaj (sklep kilka krokow ode mnie), polecam w 100 procentach!

Ja kupiłem przed wczoraj u Arche Galaxy 7600GS 256 Zalman za 328 złotych!

Edytowane przez niko2003

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi