Exhale Opublikowano 26 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2007 Witam, zakupiłem na allegro „prawie iPoda” – wiem że za jakość się płaci, ale musiałem szybko cos wziąć za niewielkie pieniądze. Problem polega na tym, że gdy kopiuje pliki do pamięci mp3 nie da się ich odtworzyć – wszystko się zacina, co więcej niektóre pliki w folderach zamieniają się na inne, kilkuset bajtowe z krzakami w nazwach. Sformatowałem to z fata na FAT32 – dalej to samo. Ma ktoś pomysły? Proszę o szybka odpowiedź. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 26 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2007 Spróbuj z innym kabelkiem USB. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Exhale Opublikowano 26 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2007 Spróbuj z innym kabelkiem USB.Nie pomogło. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 26 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2007 Może jakieś dodatkowe sterowniki trzeba? Sprawdź na innym kompie (kumpla/rodzeństwa/rodziców). Jak będzie to samo, to reklamuj sprzęt, bo wygląda na uszkodzony. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YogiCK Opublikowano 26 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2007 1. Nie ten dział > Audio bardziej pasuje. 2. Padł ci prawdopodobnie - tak to jest jak się kupuje taki szmelc. Ile za niego zapłaciłeś?? Bo za 99zł w Merlinie masz SanDiska Sanse m240 który bije wszystko do ~150zł. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...