krzynek1 Opublikowano 28 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2007 hej, mam od miesiaca łącze 1 mbit z ww. firmy i muszę stwierdzić że muł zupełnie nie lubi sie z tym dostawcą jednak aby być pewnym czy aby to nie jest moja wina jakaś to chciałbym poznać opinie innych użytkowników takiego łącza i tegoż programu :-) aby jakikolwiek transfer uzyskać musze zejść z uploadem do co najwyzej 18 kB bo inaczej to masakra a i nawet wtedy bardzo niedobrze dowód: ul 24 kB http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/pelny/...e515cb343c.html Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilo23 Opublikowano 29 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2007 Zainstaluj Cfosspeed, powinien pomóc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IGI Opublikowano 29 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2007 Jak ja ściagam dystrybucje linuxa ;] to na pol mbitowym łączu spokojnie wyciągam 60-70 kilo. (łącze dziala mi szybciej niz pol mbita) Up mam ustawiony na 10 kilo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzynek1 Opublikowano 29 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2007 Jak ja ściagam dystrybucje linuxa ;] to na pol mbitowym łączu spokojnie wyciągam 60-70 kilo. (łącze dziala mi szybciej niz pol mbita) Up mam ustawiony na 10 kilo dl ze stron jest wporzo, torrenty tez smigaja, muł umarł Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IGI Opublikowano 29 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2007 dl ze stron jest wporzo, torrenty tez smigaja, muł umarł Sorry zapomnialem powiedzieć ze jak na emule sciagam dystrybucje linuxa ;) to wyciągam 60-70 kilo. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alvin Opublikowano 1 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2007 dl ze stron jest wporzo, torrenty tez smigaja, muł umarł mam 1 megowe multimo i nie mam problemow z emulem, moze jak za bardzo rozpedzi sie upload to ogranicza download? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzynek1 Opublikowano 1 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2007 mam 1 megowe multimo i nie mam problemow z emulem, moze jak za bardzo rozpedzi sie upload to ogranicza download? a to proszę jeśli możesz zapodaj swoje ustawienia oraz wykres pobierania, no i statsy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alvin Opublikowano 4 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2007 a to proszę jeśli możesz zapodaj swoje ustawienia oraz wykres pobierania, no i statsy ustawieniami moimi program do ograniczania uploadu, zadnego innego sekretu nie mam B-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzynek1 Opublikowano 5 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2007 do ilu ograniczasz, i czemu nie robisz tego w ustawieniach muła ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek-Placek Opublikowano 5 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2007 ustaw sobie - download - 130 upload - 15 ilość połączeń około 600 i ściągnij i zainstaluj koniecznie CfosSpeed napisz jeszcze jaki modem używasz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzynek1 Opublikowano 5 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2007 ustaw sobie - download - 130 upload - 15 ilość połączeń około 600 i ściągnij i zainstaluj koniecznie CfosSpeed napisz jeszcze jaki modem używasz :blink: wiem co to cfoss, z nim czy bez niego ul jest prosty jak stół leecherem nie jestem, wiec jak łącze nie wyrabia to sie kończy umowe nie ma co się zadowalać półśrodkami a jeśli sam tak ustawiasz ul na pół możliwości to gratuluje Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alvin Opublikowano 6 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2007 do ilu ograniczasz, i czemu nie robisz tego w ustawieniach muła ? a po co? w emule ustawiam lacze na i tak wiecej, niz moge dac, w sumie nie wiem po co... a ograniczam bardzo bardzo :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzynek1 Opublikowano 6 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2007 (edytowane) a po co? w emule ustawiam lacze na i tak wiecej, niz moge dac, w sumie nie wiem po co... a ograniczam bardzo bardzo :wink: :mur: pytam sie o ustawienia, wykresy , zachowania i wszystko co mogłoby posłużyć do porównania i wyłapania różnic , a dostaję taką odpowiedź :huh: Edytowane 6 Czerwca 2007 przez Krzynek1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alvin Opublikowano 6 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2007 pytam sie o ustawienia profil T1 wykresy nie mam zachowania nie rozumiem i wszystko co mogłoby posłużyć do porównania i wyłapania różnic , a dostaję taką odpowiedź odpowiedz na rozwiazanie problemu dostales juz od conajmniej 2 osob, nie wiem czego ty jeszcze sie spodziewasz... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzynek1 Opublikowano 6 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2007 profil T1 1500 kbit/1500 kbit aha rozumiem luz, co za fachowdzy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alvin Opublikowano 6 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2007 profil T1 1500 kbit/1500 kbit aha rozumiem luz, co za fachowdzy to nie ja tu mam problemy ze sciaganiem tylko ty, mysle ze jesli oczekujesz skutecznego rozwiazania nie opierajacego sie na dzieleniu lacza, to najlepszym rozwiazaniem bedzie swiatlowod z 3s o predkosciach kilku Mb Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...