kabull Opublikowano 24 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2003 Wreszcie wziąłóem się za modowanie. Na pierwszy plan poszedł zasilacz. Połączyłem już ze sobą dwa zasilacze i muszę tylko kupić pleksę na obudowę na zasilki i na okno. Mam w związku z tym kilka pytań: 1) Chciałem zamias masy kabli zasilających puścić jeden kabel od zsilki a od niego odgałęzienia do napędów. Niestety w szkole nieznosiłem fizyki i teraz takie problemy. Czy takie rozwiązanie będzie normalnie funkcjonować? Z tego co widziałem to te wszystkie kable wychodzą z jednego miejsca. 2) Jakie połączenie kolorór diód było by najlepsze; - niebieski do mobo i nagrzewnicy, czerwony do zasilacza - niebieski wszędzie - czerwony na nagrzewnicy i zasilce, niebieski na mobo - niebieski na mobo, grafa itp. podświetlane na czerwono jub jakiś inny kolorek, zasilka ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 25 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2003 Ello. Nie pomoge Ci w sprawie kabli, bo nic jeszcze nie robilem w zasilaczu (poza sklejeniem wiatraczka SuperGlue- bo sie rozlecial :) ) A co do kolorow: To przeciez zalezy od ciebie jak co oswetlisz. Ja bym proponowal czerwony na zasilaczu, a wszedzie poza tym niebieski. Musisz tylko iwazac na jedna rzecz: jezeli chcesz laczyc kolory to tam gdzie bedzie kawalek oswietlony na niebiesko i czerwono, wyjdzie ci taki chamsko-rozowo-fioletowy kolor(sprawdzilem!). Najlepiej bedzie jak poeksperymentujesz troche z umiejscowieniem LEDow. GL & HF :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kabull Opublikowano 25 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2003 O mieszaniu kolorków też zapomniałem. Mam jeszcze jedno pytanie o którym zapomniałem: Jak odpowietrzać WC zamknięte zrobione całkowicie miedzianych rurek. Myślałem żeby zrobić jakieś odgałęzienie w najwyższym miejscu ale niewiem jak to się sprawdzi. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 26 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2003 O mieszaniu kolorków też zapomniałem. Mam jeszcze jedno pytanie o którym zapomniałem: Jak odpowietrzać WC zamknięte zrobione całkowicie miedzianych rurek. Myślałem żeby zrobić jakieś odgałęzienie w najwyższym miejscu ale niewiem jak to się sprawdzi. ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kabull Opublikowano 26 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2003 Właśnie o ten obrazek mi chodziło. Bardzo mnie siem podoba Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 27 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2003 Właśnie o ten obrazek mi chodziło. Bardzo mnie siem podoba Ja tez go lubie... SZUKAJ :twisted: :twisted: :evil: :evil: :lol: :lol: :mrgreen: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...