Gość Coccolino_ Opublikowano 30 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2007 Firma TAO wypuściła na rynek 1,5-calową ramkę na zdjęcia, która służy jako brelok na klucze. W wewnętrznej pamięci urządzenia o pojemnosci 8MB, można przechowywać do 31 zdjęć. Brelok wyposażono w kolorowy 1,5-calowym wyświetlacz w technologii OLED. Zdjęcia można załadować do pamięci z komputera PC lub Mac. Ramka posiada akumulatorek, który trzeba co jakiś czas ładować. Obudowę wykonano ze szczotkowanego metalu. Produkt waży tylko 54 gramy, a jego rozmiary wynoszą 4,5 x 1,2 x 4,5 mm. Źródło: I4U News / 4Press Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 30 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2007 4,5 x 1,2 x 4,5 mm.Chyba 4,5 x 4,5 x 1,2 cm. Kolejny niepotrzebny wynalazek. Ile taka przyjemność? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zawi Opublikowano 31 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2007 e... o ile pamiętam to jakieś 43$ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PelzaK Opublikowano 31 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2007 no to moze ktoś zmoduje telefon na digiramkę :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kaaban Opublikowano 31 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2007 Na co to komu w dobie takich telefonów jakie są? Ja mam w telu z 1000 ulubionych zdjęć pod ręką i nie muszę sie martwić o popsucie dodatkowego bajeru... <_< Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kain Opublikowano 31 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2007 no to moze ktoś zmoduje telefon na digiramkę :D O to jest niezla opcja. Gorzej, ze jak na razie moja 6680 trzyma sie niezle wiec nie mam wyswietlacza do zabawy ;-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...