dazon Opublikowano 30 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2007 Witam Napisałem program w C++ i kiedy wysłałem go na inny komp który nie ma zainstalowanego borlanda program ten sie sypie i wyskakuj ajakies błedy Dowiedziałem sie juz ze należy w opcjach Odznaczyć w packages "build with runtime packages" oraz nalezy zaznaczyć w linker "use dynamic RTL" ale niestety po tych operacjach nadal sie sypie Prosze o pomoc w tej sprawie dzieki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 30 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2007 Na czym sie sypie? Na domyslnie zaznaczonej opcji wyswietla jakich bibliotek mu potrzeba. Po odznaczeniu program bedzie wiekszy ale powinien normalnie działać. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PelzaK Opublikowano 31 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2007 ale zbudowałeś od nowa program? Może chce jakichś dodatkowych externalnych biblotek, które posiadasz tylko Ty... Co dokłądnie znaczy sypie się.. jakiś komunika o błędzie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...