matik16 Opublikowano 3 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2007 (edytowane) Komentarze mile widziane obudowa chieftec LBX Edytowane 3 Czerwca 2007 przez matik16 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość [RONIN] Opublikowano 3 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2007 Fajnie wygląda w nocy... i tyle :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
msn Opublikowano 3 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2007 Super sprawa* Było na bit-techu 4 lata temu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Caleb Opublikowano 3 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2007 Ja bym przemalował całą obudowę, a przynajmniej panel przedni na matowy czarny kolor. Obecna kolorystyka jest niezaciekawa i psuje efekt Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cloperflake Opublikowano 3 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2007 Bez obrazy tez mam oświetlenie w budzie - ale nigdy nie odważyłbym sie tego nazwać modem nie chce narażać sie na śmieszność Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matik16 Opublikowano 3 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2007 bo to jest tylko mod panelu przedniego Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KAMILcom Opublikowano 3 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2007 napisał byś parę słów czym taki efekt można uzyskać, bo ja niestety ślepy jestem i nie widzę czy to diody czy coś lepszego Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość [RONIN] Opublikowano 3 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2007 Jeszcze troszkę się pobaw i będzie fajnie. Start masz fajny. Reszta zależy od Ciebie! PS. Jutro przychodzi do mnie taka sama obudowa jak twoja :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matik16 Opublikowano 3 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2007 (edytowane) są to diody LED 5 mm super jasne połaczone szeregowo . tak to wygląda od środka jak byś chciał sobie tak zrobić .diody czeba przykleic ja to kleiłem na gorąco . Edytowane 3 Czerwca 2007 przez matik16 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wegorz91 Opublikowano 3 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2007 fajnie to wygląda :) a ja mam takie pytanko i zarazem prośbę możesz mi powiedzieć ile jest wolnej przestrzeni między sufitem a zasilaczem i jak wysokie są koszyki na hdd (miejsce na 2x120 mm (chłodnica)) . pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość teat Opublikowano 3 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2007 Kolejny mod z serii "ładną mam choinkę pod biurkiem?" :lol2: . Nice, nice, nice... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PelzaK Opublikowano 3 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2007 szeregowo? Skąd wziąłeś 25V w komputerze? :wink: Nie wiem co komentować... bo widzę tylko diody oświetlające szczeliny. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matik16 Opublikowano 3 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2007 z zasilacza drukarkowego 24 V :P acha mam takie pytanie czy dalo by rade zrobic tak zeby to swiecilo tak jak twoje HDD light Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
msn Opublikowano 3 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2007 (edytowane) z zasilacza drukarkowego 24 V :P acha mam takie pytanie czy dalo by rade zrobic tak zeby to swiecilo tak jak twoje HDD light wszystko się da, tylko pytanie czy będziesz w stanie i czy będzie Ci się to chciało robić... Edytowane 3 Czerwca 2007 przez msn Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KAMILcom Opublikowano 3 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2007 (edytowane) zaraz zobaczymy jak to bedzie wyglądać w moim antku :P swoją drogą możesz zmienić nazwe tematu na chieftec front panel mod żeby sie niektórzy nie czepiali Edytowane 3 Czerwca 2007 przez KAMILcom Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miazga82 Opublikowano 3 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2007 fajnie to wygląda :) a ja mam takie pytanko i zarazem prośbę możesz mi powiedzieć ile jest wolnej przestrzeni między sufitem a zasilaczem i jak wysokie są koszyki na hdd (miejsce na 2x120 mm (chłodnica)) . pozdro http://forum.purepc.pl/index.php?s=&sh...t&p=2247284 Pod koszyki, w miejsce rusztowania nie wepchniesz chłodnicy, chyba, że tak jak ja Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carson Opublikowano 3 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2007 Kolejny mod z serii "ładną mam choinkę pod biurkiem?" :lol2: . Nice, nice, nice... bez przesady, zobaczycie swiatlo jednego koloru w budzie i odrazu choinka :mur: widze ze na pure sa tendencje do popadania w skrajnosci :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PelzaK Opublikowano 3 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2007 z zasilacza drukarkowego 24 V :P acha mam takie pytanie czy dalo by rade zrobic tak zeby to swiecilo tak jak twoje HDD lighta czemu nie użyłeś ogromu mocy zasilacza ATX? Jak mówi msn.. wszystko da radę zrobić :wink: wystarczy do tych diod podłączyć.. mój sterownik hdd light :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KAMILcom Opublikowano 3 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2007 (edytowane) kombinuje i nie moge u siebie uzyskac takiego fajnego efektu niestety mam tylko dwie diody chyba 12mm ;/ mam taki front i zastanawiam jak umieścić diody Edytowane 3 Czerwca 2007 przez KAMILcom Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziuby Opublikowano 3 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2007 (edytowane) Jak będziesz miał jakiś balet w pokoju (domu) ludziska zwrócą uwagę na twojego złoma. Moda nie ma tylko lekkie podświetlenie, cóż początki nie są łatwe w moddingu. :D Szkoda, że modyfikacje umierają śmiercią naturalną Edytowane 3 Czerwca 2007 przez Dziuby Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kain Opublikowano 4 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2007 Szkoda, że modyfikacje umierają śmiercią naturalną No a co z drugim TIRem? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matik16 Opublikowano 4 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2007 KAMILcom@ na dwóch diodkach nic nie zrobisz dokup diody najlepiej 5 mm i powkladaj je tak jak ja to zrobiłem i jeszczen jedna wazna zecz zeby byl lepszy efekt musisz poscinac te palki u diod od samej gory zeby nie było tego zaokrąglenia w tedy dioda nie bije swiatła na boki . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Veilroth Opublikowano 4 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2007 Nie wiem co komentować... bo widzę tylko diody oświetlające szczeliny. Pel mnie uprzedzil... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...