kokott Opublikowano 9 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2007 667 MHz Cl 4 ??? Chyba takich Kingston obecnie nie produkuje. Ale te będą dobre, powinny zrobić te 850 przy czwórkach, IMO teraz kosztują 227 <_< Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
naxt Opublikowano 9 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2007 667 MHz Cl 4 ??? Chyba takich Kingston obecnie nie produkuje. Ale te będą dobre, powinny zrobić te 850 przy czwórkach, IMO teraz kosztują 227 <_<ciesz sie lepiej że 4 a nie 40 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kokott Opublikowano 9 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2007 ciesz sie lepiej że 4 a nie 40 A czemu miałoby być 40, bo z przykrością muszę stwierdzić że twoja dygresja okazała się dla mnie niezrozumiała, inaczej mówiąc o co ci biega ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojooo Opublikowano 9 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2007 (edytowane) sluchajcie mam problem ... posiadam teraz geile 4x512 mb seria ultra 800mhz i chce je zmienic na cos lepszego tak do 500zł ... co byscie mi poradzili ? chcialbym juz naprawde najlepsze :) zastanawiam sie nad G.SKILL F2-6400PHU2-2GBHZ Edytowane 9 Czerwca 2007 przez wojooo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kokott Opublikowano 10 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2007 sluchajcie mam problem ... posiadam teraz geile 4x512 mb seria ultra 800mhz i chce je zmienic na cos lepszego tak do 500zł ... co byscie mi poradzili ? chcialbym juz naprawde najlepsze :) zastanawiam sie nad G.SKILL F2-6400PHU2-2GBHZ A jak ci te Geile lecą ?? Bo jesli idą na więcej niż 1000MHz Cl5 czy 900 przy czwórkach, to różnica względem innych pamięci będzie zdecydowanie nie warta ceny. Nie powinieneś odczuć żadnej różnicy po przesiadce. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
naxt Opublikowano 10 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2007 ciesz sie lepiej że 4 a nie 40 chodzi o to że cena skoczyła o 4zł,a na rynku pamieci jest tak że cena w ciagu jednego dnia może skoczyc nawet o 100zł o to mi chodziło sluchajcie mam problem ... posiadam teraz geile 4x512 mb seria ultra 800mhz i chce je zmienic na cos lepszego tak do 500zł ... co byscie mi poradzili ? chcialbym juz naprawde najlepsze :) najlepsze to nie ta półka cenowa.Lepiej kup Corsair 2x1GB 667MHz CL4 za 250zł,pamięci idą na 1000MHZ CL5 a czasami nawet na CL4 a 250zł zostaw w kieszeni :wink: I tak tych MHZ nie poczujesz wiec po co przepłaacac w obliczu DDR3 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojooo Opublikowano 10 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2007 czekam na opinie jeszcze innych userow gdyz chce miec porzadne pamiatki a ddr3 to moze ze 2 plyty obsluguja Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
naxt Opublikowano 10 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2007 czekam na opinie jeszcze innych userow gdyz chce miec porzadne pamiatki a ddr3 to moze ze 2 plyty obslugujajest ich wiecej chodzi mi o to że w drogie memki nie opłaca się inwestowac chyba ze bawisz sie w syntetyki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość JestemNoobem Opublikowano 10 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2007 (edytowane) Dobra bo już się pogubiłem to jakie pamięci DDR2 2x1GB do 250zł ? EDIT chyba jednak wybór padnie na http://www.apollo.pl/store/show_detail/9/27313 Edytowane 10 Czerwca 2007 przez JestemNoobem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamski8 Opublikowano 10 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2007 Planuje sobie dokupic 1GB ramu i mam pytanie jakiego. Czy lepiej dokupic kolejne 2x512mb czy lepiej sprzedac te co mam i kupic 2x1gb? Na mojej plycie glownej nie moge dac wiekszego napiecia na pamieci niz 1,95 wiec w oc pamieci sie nie bawie, bo nie ma jak. :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzikidaniel Opublikowano 10 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2007 Planuje sobie dokupic 1GB ramu i mam pytanie jakiego. Czy lepiej dokupic kolejne 2x512mb czy lepiej sprzedac te co mam i kupic 2x1gb? Na mojej plycie glownej nie moge dac wiekszego napiecia na pamieci niz 1,95 wiec w oc pamieci sie nie bawie, bo nie ma jak. :( Rób tak jak wyjdzie taniej :) Procek podoła 4x512 bo ktoś na forum tak jedzie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojooo Opublikowano 10 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2007 ja podkrecam sporo procesorki wiec jest chyba istotne jakosc pamiatek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kokott Opublikowano 10 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2007 chodzi o to że cena skoczyła o 4zł,a na rynku pamieci jest tak że cena w ciagu jednego dnia może skoczyc nawet o 100zł o to mi chodziłoAha, ja szukałem powiazania tej wypowiedzio z cl 4 :-P Dobra bo już się pogubiłem to jakie pamięci DDR2 2x1GB do 250zł ? EDIT chyba jednak wybór padnie na http://www.apollo.pl/store/show_detail/9/27313 Myślę że chyba jednak wybór padnie tam, gdzie powinien. Kingstony to obecnie najlepsze budżetowe kości. Można brać. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość JestemNoobem Opublikowano 10 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2007 Aha, ja szukałem powiazania tej wypowiedzio z cl 4 :-P Myślę że chyba jednak wybór padnie tam, gdzie powinien. Kingstony to obecnie najlepsze budżetowe kości. Można brać. kiedy ja podałem Goodramy :razz: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
naxt Opublikowano 10 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2007 kiedy ja podałem Goodramy :razz:Kingstony lepiej brac,tansze i lepsze Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość JestemNoobem Opublikowano 10 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2007 Kingstony lepiej brac,tansze i lepsze no właśnie przeczytałem kilka stron tematu w dziale o pamięciach i kingstony biorę to są te http://www.apollo.pl/store/show_detail/9/22988 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojooo Opublikowano 14 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2007 dobra ale dalej nie uzyskalem odpowiedzi jakie pamieci beda dobre do podkrecania i naprawde szybkie (do 500zł) na dole widac jakie posiadam na dzien dzisiejszy i oczekuje w nowych lepszych osiagow Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sysak Opublikowano 14 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2007 (edytowane) OCZ PLATINUM? Są na esc.p za 379zł. Poczytaj sobie o nich. Myślę, że będą ok. Jeszcze patrioty LLK są ok, ale OCZki chyba lepsze będą, choć szczerze, to nie mam pojęcia. Edytowane 14 Czerwca 2007 przez Sysak Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojooo Opublikowano 14 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2007 a jak OCZ platinum maja sie do G.SKILL F2-6400PHU2-2GBHZ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aldam Opublikowano 14 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2007 A może te http://www.allegro.pl/item203048415_hit_go...wieczna_gw.html Ja kupiłem:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojooo Opublikowano 14 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2007 o ile wiem to goodramy sa chjyba gorsze od OCZ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość drizit Opublikowano 14 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2007 OCZki Special 667 CL4 są wypas. kupilem kumplowi do skladanego przeze mnie kompa. Jeszcze raz wypas po pachy... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojooo Opublikowano 14 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2007 tzn ?? jakie dokladnie masz na mysli podaj link Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aldam Opublikowano 14 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2007 (edytowane) o ile wiem to goodramy sa chjyba gorsze od OCZIstotne jest na jakich kościach są pamięci i jakie mają PCB Podobno te GR są na D9 i do tego cena 359,- Edytowane 14 Czerwca 2007 przez aldam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojooo Opublikowano 14 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2007 to w koncu ktore lepsze beda ... te good ramy czy OCZ Platinum>? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aldam Opublikowano 15 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2007 (edytowane) Wg tej strony http://www.forumdeluxx.de/forum/showthread.php?t=250882#oc OCZ Platinum 6400 są na Elpidzie i v2. na Powerchips, Promos IMHO za tą cenę to trochę za drogo. Na elpidzie można chyba zwykłe kingstony kupić Z tej trójki to chyba promosy najlepsze, ale taniej się je dostanie corsairach cl4 667 v7.1 (poniżej 280zł) Edytowane 15 Czerwca 2007 przez aldam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojooo Opublikowano 15 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2007 a ja dalej nie wiem co bedzie najlepiej kupic w stosunku mocy/jakosci - do ceny Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aldam Opublikowano 15 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2007 corsair 667 cl4 v.7.1 na promosach. tylko w tej wersji wkladali tez elpide wiec troche loteria. na allegro jest tez gr pro 800 za 330 zł 2gb. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Draco27 Opublikowano 15 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2007 kiedy spodziewać można sie podwyżki ddr2? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojooo Opublikowano 15 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2007 podajcie mi jakis link do tych pamiatek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...