pysiul86 Opublikowano 7 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2007 Witam bede składał sobie zestawik na tej płycie głównej z tego co widze nie posiada ona wejscia COM czy sledz mnie uratuje ?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpara25 Opublikowano 7 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2007 Nie posiada... Ale kupujesz przejściówkę i nie ma problemy... bo sam to mam :) Nie wiem po co nowy topic jak o KN9 już jest... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Wodnik. Opublikowano 7 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2007 No a od czego jest sledź ? :| Pozatym masz temat o kn9 <_< Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pysiul86 Opublikowano 7 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2007 sorka wielka ale sluchajcie czy zwykły taki za 2 zł starczy sledz zeby to podłączyc ?? i jeszcze mam takie pytanie wiem ze 4 porty USB sa na plycie i ze 6 mozna jeszcze zrobic to sledz na usb jak kupie i do obudowy podlacze sobie i do front panelu to moge meic 10 takich portwó tak ??? pzodro Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 7 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2007 Problemy ze wzrokiem? http://forum.purepc.pl/index.php?showtopic=209882 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...