m40 Opublikowano 8 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2007 Mam zamiar robić format. W Outlooku (2002) mam dużo ważnych emaili, jak zrobić pewny backup skrzynek oraz ustawień, aby emaile po przywróceniu zawierały wszystko to co przed formatem tzn. czas odbioru/wysłania, adres nadawcy itp. Gdy ostatnio korzystałem z opcji eksportu do pliku (excel) to po przywróceniu w emailach pozostał tylko tytuł i 20% treści, reszta danych wyparowała. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PelzaK Opublikowano 9 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2007 ja ostatnio przywracałem mejle klientowi po prostu kopiując odpowiednie pliki w odpowiednie miejsca :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m40 Opublikowano 9 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2007 Gdzie zwykle znajduje się katalog ze skrzynkami w Outlooku? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 9 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2007 http://www.idg.pl/porada/80400.html Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m40 Opublikowano 10 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2007 http://www.idg.pl/porada/80400.htmlCzyli wystarczy przekopiować pliki z lokalizacji (w moim przypadku) C:\Documents and Settings\M40\Ustawienia lokalne\Dane aplikacji\Microsoft\Outlook? Mam tam pliki archive.pst, Outlook.pst oraz extend.dat co one właśćiwie zawierają? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PelzaK Opublikowano 10 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2007 jeśli są duże to zawierają wszystko co potrzeba... Co prawda MS zaleca jakeiś dziwne sztuczki do importowania tych plików ale mi chyba starczyło samo kopiowanie... ale głowy nie da za to, czy czasem nie trzeba było potem uzyc opcji importu... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m40 Opublikowano 15 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2007 (edytowane) OK, wystarczyło skopiować te pliki i wkleić po instalacji nowego Outlooka, brakowało tylko ustawień skrzynek, ale to już mały kłopot, ważne że są wszystkie emalie wraz z pełnymi danymi. Edytowane 15 Czerwca 2007 przez m40 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...